27 / 04 / 2024

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin ihalesi sonrası alanda başlayan çalışmaları sıkı takibe alan Başkan Altınok Öz, "İnsanların rahat yaşayacağı, bulaşacağı, nefes alacağı alanları oluşturmak kent yöneticilerinin görevidir" dedi.

Kartal Ceviz Meydanı projesinin çalışmaları başladı!

Kartal’da hayata geçen meydan projelerinden en kapsamlısı olan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi için çalışmalara başlandı.

Deprem yönetmeliğine meydan okuyan o bina hayrete düşürdü!

Son zamanlarda bina inşaatları sık sık gündem oluyor. Depreme dayanıklı binaların inşa edilmesi gerekirken, yönetmeliğe meydan okuyan bir bina görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir bina inşaatını paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.

Kartal Ceviz Meydanı inşaatında sona geliniyor!

2018 yılı içinde bitirilmesi planlanan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin kaba inşasının yüzde 70’i tamamlandı...

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı sosyal tesis!

Kayseri Gesi Meydanı'nda hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesis ve Cumhuriyet mahallesinde inşa edilen aile sağlığı merkezi hizmete açıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Ordu Gölköy'e üçüncü meydan!

İlçeleri sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesinde üçüncü meydan projesinin yapımı için çalışmalara başladı.

Ordu Güzelyurt Meydanı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Gölköy Güzelyurt Meydanı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tamamlandığında mahallenin hatta ilçenin önemli sosyal yaşam alanlarından biri olacak projenin yüzde 80’i tamamlandı.

Şile Kent Meydanı gün sayıyor!

Şile’ye ulaşım, sosyal alan ve otopark konusunda büyük avantaj sağlayacak Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi Haberi

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi´nin ihalesi sonrası alanda başlayan çalışmaları sıkı takibe alan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile birlikte hafriyat çalışmalarının yapıldığı alana gelerek incelemelerde bulundu. İnşaat alanını gezen Başkan Altınok Öz, çalışmalar hakkında İnşaat Mühendisi Abdurrahman Ağaç ve ihaleyi alan firma yetkililerinden detaylı bilgi aldı. Alandaki inşaat ofisine geçen Başkan Altınok Öz, bilgisayar ve krokiler üzerinde de projeleri titizlikle inceledi. Kısa süre önce çalışmalara başlanan alanda, hafriyat çalışmaları hızla devam ediyor. İnşaat çalışmalarının da tamamlanmasıyla tesisler hizmete girecek, böylelikle Kartal ve Cevizli bölgesi eşsiz bir meydana kavuşacak.

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’ndeki çalışmaları, sıkı takibe alan Başkan Op. Dr. Altınok Öz, “Modern...