29 / 04 / 2024

çevre bakanı 2023 açıklaması

çevre bakanı 2023 açıklaması

Çevre Bakanı İdris Güllüce, Türkiye genelinde atık yönetimi, iklim dostu teknoloji ve enerji kaynaklarının kullanımı, hava, su, toprak kalitesinin iyileştirilmesi yönünden önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanından öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin kalkınması için gerekli olan 1'inci ve öncelikli şartı açıkladı. İşte Bayraktar'ın o paylaşımı...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı'ndan 5 öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar ülkenin her alanda düze çıkabilmesi için 5 öneri açıkladı. İşte o öneriler...

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! 46 bin konut yıl sonuna kadar hazır olacak!

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evinin hazır olacağını ifade etti. 200 bin konut inşasının sürdüğünü söyleyen Özhaseki, Yerinde Dönüşüm'e başvuru sayısının da 240 bine ulaştığını aktardı.

Hyundai Elantra fiyatları düşüyor! Güncel fiyatlara bakan bir daha bakıyor! İşte Elantra Eylül 2023 fiyatları!

Hyundai'nin yenilenen Elantra modeli, Türkiye pazarında iki farklı donanım seçeneğiyle çıkarıldı. Elantra'nın güncel fiyatlarına bakan bir daha bakıyor. İşte Elantra Eylül 2023 fiyatları...  

Bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? O rakamlar tek tek hesaplandı!

Yeni bakanların atanmasıyla, bakanların ne kadar maaş alacağı araştırılıyor. Peki bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? Bakan maaşları kesinleşti mi? 

Bakan Kirişçi'den çiftçilere müjde: 2023 buğday taban giyatları açıklanacak! Hazırlıklarınızı yapın!

Türkiye'deki seçim sonrası gelişmeler devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 2023 buğday taban fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım da buğday fiyatları için tarih verdi. Detaylar şöyle...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Volvo S90 Recharge 2023 fiyat listesi: Lüks ve çevre dostu bir otomobil

Volvo S90 Recharge 2023 Mayıs ayı fiyat listesi açıklandı. Peki lüks ve çevre dostu olarak adlandırılan Volvo S90 Recharge fiyatı ne kadar oldu? İşte Volvo S90 Recharge 2023 fiyat listesi...

Altın piyasaları salladı! Yer yerinden oynadı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı! 5 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bu rakamlara bakan bir daha bakıyor.  Altın fiyatları ne kadar oldu?5 Mayıs 2023 Altın Fiyatları. 

Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği tarihi resmen duyuruldu! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın! 

Çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteği ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği tarihi resmen duyuruldu! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın! 

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

çevre bakanı 2023 açıklaması Haberi

çevre bakanı 2023 açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Enerji alanından özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına hızlı bir geçiş sağlama noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülke genelinde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşüm hamlesi anlamında sadece binalarda enerji kullanımında yaklaşık yüzde 40 oranında tasarruf sağlayacağız. Ayrıca ormanlarımızı alan olarak 1.4 milyon hektar. hacim olarak ise yüzde 45 artırdık ve 2023 yılına kadar orman varlığımızı 1.3 milyon hektar daha artırmayı hedefliyoruz" dedi. Bakan Güllüce, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı üyelerinin doğu ve batı arasında önemli bir konumda bulunduğunu ve yaklaşık 8 milyon kilometre alanda 400 milyondan fazla nüfusa sahip olduğunu ifade ederek, "Bu nedenle karşılıklı anlayış ve işbirliği içerisinde yapacağımız her çalışına hem bölgemizde hem de bölge sınırlarının ötesinde teşkilatımızın çevre konusundaki rolünü güçlendirecektir" ifadelerini kullandı. 


Bursa...