01 / 05 / 2024

Ceyda Aydede

Ceyda Aydede

Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın bir buçuk asır sonra hizmete sunduğu ilk Amerikan koleji olan SEV Amerikan Koleji’nin (SAC) resmi açılışında konuşan SEV Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede, “Bir hayalin gerçekleşmesinin heyecanını yaşıyoruz” dedi

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Vano Yapı Malzemeleri Metal Mermer Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vano Yapı Malzemeleri Metal Mermer Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Esperansa Öğütveren ve Ceyda Zırh Özer ortaklığında kuruldu.

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Ali Oudah, Ceyda Naşavati, Izzat Rustom ve Vecih Oudah ortaklığında kuruldu.

Beks Seyahat Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Beks Seyahat Ve Turizm Anonim Şirketi dün Şişli’de Ali Bekmezci ve Ceyda Bekmezi ortaklığı tarafından kuruldu.

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da Başar Tosun ve Ceyda Yağmur Gümüşkanat Tosun ortaklığında kuruldu.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Ceyda Aydede Haberi

Ceyda Aydede

Kuruluşları 1800'lü yıllara uzanan Üsküdar, İzmir ve Tarsus Amerikan kolejlerinin bağlı olduğu Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV); bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açtı. Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarını aynı çatı altında buluşturan SEV, İstanbul Çekmeköy'de 70 milyon liralık yatırımla SEV Amerikan Koleji'ni (SAC) hizmete sundu.


Bu yıl hazırlık ve birinci sınıf öğrencileriyle eğitime başlayan SAC'nin resmi açılışına SEV Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı Şevket Sabancı, SEV Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İlter Turan, SEV Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede ile vakıf üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.


200 yıllık bir eğitim geleneğinin yeni ürünü


Açılış töreninde konuşan Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İlter Turan; SEV'in kuruluş tarihinin 1968 olmasına rağmen 200 yıllık bir eğitim geleneğini taşıdığını...