05 / 05 / 2024

Ceyda Coşkan

Ceyda Coşkan

CC Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ceyda Coşkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Ataşehir, Brandium Residence R4 Blok Kat:6 Daire:58'de kuruldu.

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Piyasalarda ‘Şimşek’ coşkusu! Borsa yeni rekorlara koşuyor! İşte BIST 100 endeksinde yeni tahminler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Geçen hafta Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına geleceği söylentileri ile coşan borsada yükseliş sürüyor. Peki yükseliş nereye kadar sürecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7 rezerv şehir için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem tehlikesinin olduğu 7 coğrafi bölgede, 7 rezerv şehir için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Ceyda Sabah'a 'konut dokunulmazlığı ihlali' cezası!

Coşkun Sabah’ın kendisini aldatmasından şüphelendiği için Etiler’de bulunan daireyi çilingirle açtıran Ceyda Sabah, ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçundan yargılandı. Sabah'a ve annesine bin 500’er lira para cezası verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet bahçeleri ile coşuyoruz!

"İstanbul Biz Birlikte Türkiyeyiz Buluşması"na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayata geçirdikleri ve planladıkları projeleri ve yatırımları anlattı.

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Ali Coşkun: 2017'yi konut satış rekoru ile kapatacağız!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, TÜİK 2017 Kasım konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Coşkun, 2017 yılının rekorla kapatılacağını söyledi.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Ali Coşkun, İyi Parti'nin kurucular kurulunda!

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti'nin kurucular kurulunda inşaat sektöründen Ac Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun da yer alıyor...

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

Ceyda Düvenci: Başka ülkeye yerleşmeyiz!

Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, haklarında çıkan taşınma iddialarını yanıtladı. Doğumu ABD'de yapacağını açıklayan Düvenci, ''Biz ülkemizi seviyoruz, başka ülkeye yerleşmeyiz'' diye konuştu.

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mallarını paylaştı!

19 yıllık evliliklerine aldatma yüzünden bitirme noktasına getiren Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mal paylaşımı ve tazminat konusunda anlaştı. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davalarında anlaşma sağlandığını belirtti.

Ceyda Coşkan Haberi

Ceyda Coşkan

CC Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ceyda Coşkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


CC Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü teknik yapı işlerini mimarlık mühendislik ve müşavirlik hizmetleri mühendislik yapıları etüt plan proje işlerini yerleşim alanları ve maden sahalarında jeolojik jeoteknik etütler ve maden etüdleri plan proje işlerini... doğal taş malzemelerinin alım satımı ve döşenmesi ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


CC Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Brandium Residence R4 Blok Kat:6...