02 / 05 / 2024

Ceyda Düvenci villa

Ceyda Düvenci villa

Ceyda Düvenci, eşi Engin Akgün ve kızı Melisa’yla yaşadığı Acarkent’teki villasına geçen kış taşındı ve evini kendisi dekore etti

Tam kapanmada kiralık villalara talep arttı!

17 günlük tam kapanma sürecinde kalabalık şehirlerden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih etti. Bu dönemde villa kiraları oranında artış yaşandı. 

Koronavirüsten en az bu konut tipinde oturanlar etkilendi!

Koronavirüs salgını kapsamında illere göre salgın haritası yayınlandı. Haritadaki veriler incelendiğinde apartmanlardaki ilişkilerin koronavirüsü yaydığı görülürken, tekil ev düzeni, villa tipi yerleşim yerlerinde ise daha salgının daha düşük olduğu gözlendi...

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Dursun Özbek Düşler Vadisi’nden villa aldı!

Düşler Vadisi Riva, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) üyelerini ağırladı. Başkan Dursun Özbek ve dernek üyeleri Düşler Vadisi’nden villa alarak Riva’lı oldu. 

Düşler Vadisi Riva villa fiyatları!

Yılmaz İnşaat projesi olan Düşler Vadisi Riva satışa çıktı. Projenin ilk etabındaki 509 adet villanın alanları 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Düşler Vadisi Riva villa fiyatları...

Hunca ailesini birbirine düşüren Bahçeköy'deki villa satışta!

Geçtiğimiz Nisan ayında vefat eden Adnan Hunca'nın ailesi Bahçeköy'deki villa yüzünden birbirine düştü...

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Fransa'daki Villa Les Cedres'in fiyatı 415 milyon dolara düştü!

Dünyanın en pahalı evi Villa Les Cedres, bir türlü satılamayınca fiyatı düştü. 1.1 milyar dolara satışa çıkan malikane şimdi ise  415 milyon dolara satılıyor..

Engin Altan Düzyatan'dan Neslişah Alkoçlar'a villa jesti!

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Düzyatan eşine Çubuklu'dan 10 milyon TL'ye villa aldı..

Viltur Villa Saray İzmir Bayraklı projesi için düğmeye bastı!

Özkardeşler İnşaat'ın bünyesindeki Viltur Villa Saray Bayraklı projesinde 323 konut, 438 ofis ve 92 dükkan yer alıyor...

Ceyda Düvenci her yaz Amerika'da yaşayacak!

Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak ile Amerika’ya yerleşeceğine haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Düvenci, hemen her yaz Amerika’da kalacağını ama Türkiye'ye geri döneceğini söyledi.

Ceyda Düvenci: Başka ülkeye yerleşmeyiz!

Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, haklarında çıkan taşınma iddialarını yanıtladı. Doğumu ABD'de yapacağını açıklayan Düvenci, ''Biz ülkemizi seviyoruz, başka ülkeye yerleşmeyiz'' diye konuştu.

Ceyda Düvenci villa Haberi

Ceyda Düvenci villa

Villaya geçen şubat ayında taşınmışdıklarını belirten Ceyda düvenci, “Aslında burasının kullanımı eski evime göre daha pratik. En önemlisi havuzu yok ve bu durum burayı tercih etmemde önemli rol oynadı tabii ki” diye  anlatmayı sürdürüyor. Evin harika bir bahçesi olduğunu ve bahçe için bu evi tercih ettiklerini söylerken ıhlamur ağacından meditasyonunu yaptığını söylüyor.


ceyda düvencinin villası, 450 metrekare ve giriş katında, geniş bir çalışma odası yer alıyor. Bunun bir bölümü kızı Melisa’nın oyun odası olarak tasarlanmış. Bahçe katında beyaz ve turkuaz renklerin yoğunlukta olduğu bir salon, yemek odası ve açık mutfak var. Ceyda Düvenci'nin villasında beş yatak odası ve banyolar üst katlarda yerleştirilmiş. Ceyda Düvenci “Eski evime kırmızı-beyaz renkler hakimdi. Burada turkuaza ağırlık verdim. Çok sevdiğim denizi hatırlatıyor ve bana çok...