29 / 04 / 2024

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Adana Ceyhan'da 500 kişiye tapu verildi!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 500 kişiye tapu verildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “40 yıldan bu tarafa çözülememiş olan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu. " dedi.

Adana Ceyhan'da sıcak asfalt yol çalışmaları sürüyor!

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Necdet Ünüvar, Ceyhan'da incelemelerde bulundu. Ünüvar, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte Namık Kemal Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarını denetledi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) yönetimi ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Alemdar Öztürk kimdir?

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk kimdir? Alemdar Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?Alemdar Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Alemdar Öztürk..

Ceyhan Belediye Başkanı'ndan kentsel dönüşüm müjdesi!

Egemen Ceyhan Belediyesi'nin her hafta çarşamba günleri düzenlediği halk toplantılarının 6. 'sı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili kararın Bakanlar Kurulu'nca onayladığının müjdesini verdi.

Alemdar'a oy birliğiyle TOKİ yetkisi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 'e, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında meclis tarafından oy birliğiyle yetki verdi. Evsel Atık Yönetmeliği görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi..

Ceyhan Atatürk Caddesi sokak olarak değiştiriliyor!

Ceyhan Belediyesi meclis toplantısında, Atatürk Caddesi'nin sokak olarak değiştirilmesi tartışmaya neden oldu. Ceyhan Belediye Meclisi eylül ayı toplantısı 14 maddelik gündemle Belediye Başkanı Alemdar Öztürk başkanlığında toplandı.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ten yatırımcılara çağrı!

Ceyhan İlçe eski Emniyet Müdürü Kadir Tüylü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Ceyhan Belediye başkanı Alemdar Öztürk, Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı'nın nimetlerinden Ceyhanlının faydalanacağını savundu

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Haberi

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, eşini belediye başkan yardımcısı yaparak özel nüfuz kullanmak, imar uygulamalarında menfaate dayalı iş ve işlemler yapmak, Ak Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilemek suçlamasıyla kesin ihracı istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. AK Parti Merkez Disiplin Kurulu, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk hakkında kararını verdi.


AK Parti Merkez Disiplin Kurulu'nun aldığı kararla Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk partisinden ihraç edildi. Öztürk'ün partiden ihracını Parti Sözcüsü Ömer Çelik duyurdu. Alemdar Öztürk'ün ihracıyla birlikte AK Parti'nin Adana'dake belediye sayısı 4'ten 3'e düştü. Öztürk ile birlikte, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ve AK Parti kurucu üyesi Yaşar Yakış da ihraç edildi.


Adana...