19 / 05 / 2024

ceyhan cemevi ne zaman yapılacak

ceyhan cemevi ne zaman yapılacak

Ceyhan Belediyesi tarafından Hacı Bektaş Veli Kültür Anadolu Kültür Vakfı Ceyhan Şubesi’ne Namık Kemal Mahallesi’nde yapılacak olan cemevinin arsasının tapusu, düzenlenen törenle Bahadır Odabaşı’na verildi...

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Kozan Ceyhan'da acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Kozan-Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

499 konutluk TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki 296 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi!

Toplamda 296 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu!

Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamındaki 296 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında yer alan 296 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kura çekimi ne zaman?

Sultangazi Pirsultan Abdal Cemevi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Sultangazi Belediyesi tarafından Pirsultan Abdal Cemevi'ne yıkım kararı tebliğ edildi. Sultangazi Kaymakamlığı ise kararı iptal etti. Aleviler rahat bir nefes aldı.

Adana Ceyhan halkı parklarını geri kazandı!

Adana Ceyhan’da halkın kullanımına açık olan ve 10 dönümden büyük olduğu için yasal mevzuat gereği Büyükşehir Belediyesi’ne devri mahkeme kararıyla gerçekleşen 4 park mahkeme kararıyla geri alındı.

Adana Ceyhan'a 499 konutluk TOKİ müjdesi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan İlçe Teşkilatı'nın iftar programında ilçeye TOKİ tarafından Ceyhan İlçesi'ne 499 konut yapılacağının müjdesini verdi.

ceyhan cemevi ne zaman yapılacak Haberi

ceyhan cemevi ne zaman yapılacak


Ceyhan Belediyesi tarafından Hacı Bektaş Veli Kültür Anadolu Kültür Vakfı Ceyhan Şubesi’ne daha önce Ceyhan Belediye Meclisi’nin oy birliği ile almış olduğu karar gereği Namık Kemal Mahallesi’nde yapılacak olan cemevinin arsasının tapusu, düzenlenen törenle Bahadır Odabaşı’na verildi. 


Ceyhan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Bektaşi vatandaşların cemevi taleplerine cevap vermek adına tahsis edilen arsanın tapusunu verdiklerini aktardı. Sözlü, “Bu olayın siyasi bir değerlendirmenin dışında tutulmasını istiyoruz. Çünkü insanların inanç ve kültürel değerlerinin gündelik siyasete buluşmasını çok doğru bulmuyorum. Bu tapu merasiminin de burada basının önünde olmasını istemedim. Ama Vakıf Şube Başkanımızın isteğini de kırmak olmazdı. Bu yüzden buradayız.” dedi. 


Başkan Sözlü, şunları kaydetti: “Tamamı 1550 metrekare olan arsanın tapusunu Eğitim Sağlık ve Sosyal...