20 / 05 / 2024

Ceyhan TOKİ fiyat

Ceyhan TOKİ fiyat

İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutlarına başvurmak için gelen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

TOKİ 30 konutu satışa çıkardı! Fiyatlar belli oldu! 515 bin TL'den başlıyor! 2+1 ve 3+1 konut fırsatı sizleri bekliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika duyurusu geldi. 30 konutun satışa çıkarıldığını duyuran TOKİ fiyat listesini açıkladı. 515 bin TL'den başlayan konutların satışları kura ile yapılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019!

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Ceyhan TOKİ Başvuru tarihleri 2019!

Ceyhan TOKİ Başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 39 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ceyhan başvuruları bugün sona eriyor!

Başvuruların 8 Ocak tarihinde başladığı Adana Ceyhan TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Ceyhan Orta Gelir Grubu TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

118 adet konutun yer aldığı Ceyhan TOKİ Orta Gelir Grubu projesinde son başvurular 30 Mart'ta kabul edilecek.

TOKİ Ceyhan son başvuru tarihi 2017!

Adana Ceyhan TOKİ projesinde yer alan 161 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Ceyhan TOKİ 2+1 başvuruları bugün başlıyor!

Ceyhan TOKİ'de yer alan konutların fiyatları 128 bin 637 TL ile 113 bin 266 TL arasında değişiyor. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

Ceyhan TOKİ son başvuru tarihi!

Ceyhan TOKİ son başvuru tarihi bugün olarka belirlendi. Projede yer alan konutlar için başvurular 13 Nisan'da başlamıştı.

Ankara Yapracık TOKİ fiyat!

Fiyatların 133 bin 953 TL'den başladığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Ankara Yapracık TOKİ fiyat...

Ankara Mamak Gülseren TOKİ alt gelir grubu fiyat!

Ankara Mamak Gülseren TOKİ alt gelir grubu fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Ceyhan TOKİ fiyat Haberi

Ceyhan TOKİ fiyat

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaptırılacak TOKİ konutları için başvurular başladı.  İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutlarına başvurmak için gelen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu. Burada konuşan AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, "Biz siyaseti, milletin ihtiyaçlarını gidermek, onların başını sokabileceği bir yuvası, üstünden gideceği yolları, çocuklarını gönderdiği güzel okulları, hastalandığı zaman güzel hizmetler alacağı hastaneler olsun diye yapıyoruz" dedi. 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından, Ceyhan'a yapılacak olan orta gelir ve düşük gelir grubuna hitap edecek toplu konut hamlelerinin startını vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.


Yeni...