29 / 06 / 2024

Ceyhan yeni semt sahası

Ceyhan yeni semt sahası

İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Semt Güngören geliyor! Yeni proje!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Semt Güngören projesinde yer alan 96 konut ve 9 dükkan satışa sunuldu. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 199 bin 600 TL'den başlıyor. 

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020!

Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020 ve proje bilgileri...

Ceyhan’ın imar sorunu çözüldü!

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Bu kapsamda Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuştu.

ZİN D Semt projesi satışta! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen marka ilçesi Çekmeköy’de hayata geçirilen Zind Semt projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Semt Bahçekent'te taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor! Yüzde 5 peşinatla!

Semt Bahçekent projesinde başlayan yeni kampanya kapsamında projeden yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projenin taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor...

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Üsküdar'a iki yeni semt polikliniği!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi iki farklı hastanenin semt polikliniğinin açılışını yaptı.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Hoşdere Semt Bahçekent yeni fiyat listesi 2017!

Hoşdere Semt Bahçekent yeni fiyat listesi 2017 kapsamında daire fiyatları en düşük 248 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle Sur Yapı tarafından İstanbul Hoşdere'de inşa ediliyor...

Semt Bahçekent 2017 yeni fiyat listesi!

Semt Bahçekent 2017 yeni fiyat listesi 244 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı imzası taşıyan Semt Bahçekent projesinde 84 ay sıfır faizle ev sahibi olunabiliyor...

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Ceyhan yeni semt sahası Haberi

Ceyhan yeni semt sahası


Ceyhan Belediyesi tarafından yapılacak yeni semt sahası çalışmaları başlatıldı. İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi. 


Başkan Alemdar Öztürk, çalışmaların başladığını ifade ederek, "Amacımız bu alanda güzel bir semt sahası yapıp başta amatör kulüplerimiz olmak üzere semt gençlerinin de istifadesine sunmaktır. Çalışmalarımız başladı, inşallah en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız"...