01 / 05 / 2024

ceylan inşaat diyarbakır

ceylan inşaat diyarbakır

Ceylan İnşaat, Diyarbakır'da Ceylan Park adı altında karma bir proje hayata geçiriyor. Projede otel, AVM ve ofis bulunuyor...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Cumali Atilla inşaat sektörünün sorunlarını dinledi!

Merkezi Diyarbakır'da yer alan ve Türkiye'nin birçok bölgesinde inşaat sektöründe Faaliyet Gösteren ACM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

İnşaat sektöründe malzeme teminini zorlaştı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Türkiye'nin birçok bölgesinde inşaat sektöründe Faaliyet Gösteren ACM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

Halim Karavil, Diyarbakır inşaat sektörünü değerlendirdi!

Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karavil, Diyarbakır ve bölgenin inşaat sektöründeki kötü gidişatına yönelik birkaç başlıktan oluşan önerileri paylaştı. 

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Diyarbakır’da inşaat sektörü durgun!

Diyarbakır’da son 2 yılda yaşanan çatışmalar nedeniyle inşaat sektöründe durgunluk yaşanıyor. Bölgedeki inşaat firmalarının yüzde 80'i iflasla karşı karşıya kaldı.

Ceylan İnşaat’ın PR ajansı Brandworks oldu!

Dinamik ve deneyimli kadrosunu, sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat’ın kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Diyarbakır'da inşaat sektörü yüzde 35 daraldı!

Çözüm sürecinin son bulmasıyla birlikte bölgede başlayan çatışmalı ortam bir çok sektörü olumsuz yönde etkiledi. Özellikle inşaat sektörünün can çekiştiği Diyarbakır'da 3 yıl içerisinde sektörde yüzde 35'lik bir daralma yaşandı.

Diyarbakır'da emlak ve inşaat sektörü canlanıyor!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, ''Kredilerin inmesi vatandaşa güven verdi. Piyasalar eski haline dönüyor'' dedi.

Diyarbakır'da inşaat sektörü canlanıyor!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Kentte inşaatlar kaldığı yerden devam ederken, ev ve arsa ticareti de hareketlendi.

İnşaat sektörü 2016'yı yüzde 4'ün üzerinde büyüme ile kapatacak!

İnşaat sektörü, 2016 yılına umutlu başladı. Ece Ceylan Baba, yılın ilk yarısında toparlanma, ikinci yarısında ise ciddi bir büyüme yaşaması beklenen inşaat sektörünün yılı yüzde 4’ün üzerinde bir büyüme ile kapatacağını belirtti.

ceylan inşaat diyarbakır Haberi

ceylan inşaat diyarbakır
Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından Diyarbakır'da büyük bir alışveriş merkezi yapılacak. Ceylan Park projesi karma olarak tasarlanıyor ve 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde 3 katlı olarak yükseliyor. Projenin içerisinde ayrıca Ceylan Otel, çok katlı ofis kulesi ve 70 bin metrekare kiralanabilir alan...