26 / 07 / 2024

ceylanpınar tarım işletmesi

ceylanpınar tarım işletmesi

Türkiye'nin en büyük araziye sahip olan Ceylanpınar Tarım İşletmesi, 24 saat boyunca kameralarla izleniyor...

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 12 bin 676 projeye hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi için 2022-2023 başvuru döneminde tutarı 1 milyar 241 milyon lirayı bulan 12 bin 676 projeye, 577 milyon 122 bin 308 liralık hibe desteği sağlanacak.

Tarım arazileri kiraya verilecek! 2 sene süreyle işlenmeyen araziler için yeni düzenleme! Kiralayana destek ödemesi var!

Tarım ve orman alanlarında düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM’de resmen kabul edildi. Bu kanunla, 2 sene süreyle işlenmeyen atıl araziler kişilere ait olsa dahi üretime açılması için kiralanabilecek...

Tarım Bakanından çiftçilere müjde! O desteklere zam geldi! İşte en güncel rakamlar!

2023 yılı kapsamında mazot ve gübre, hayvancılık, çoban desteği gibi birçok kalemde artış yapıldı. Peki, Mazot ve gübre desteği ne kadar oldu? İşte 2023 tarım destekleri miktarı…

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.

Çiftçilere müjde! Bu para mart ayında hesaplara yatacak! Tarım Bakanı Kirişçi resmen açıkladı!

"Mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yattı mı?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteği için ayrıntılar merak ediliyor.

Tarım Kredi yeni kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı, et, sucuk şeker dibi gördü! İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Market indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. Ayçiçek yağı, et, sucuk şeker dibi gördü. Pekii bu aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?  İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Tarım Bakanı Kirişçi’den çiftçilere çok konuşulacak haber! Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.8 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem felaketinin ardından bakanlıklar tarafından yapılan açıklamalarda vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bu kapsamda atılan yeni adımların detaylarını açıkladı. İşte merak

ceylanpınar tarım işletmesi Haberi

ceylanpınar tarım işletmesi
1 milyon 761 dekar arazi varlığına sahip, Ceylanpınar Tarım İşletmesi, 24 saat boyunca  Gümüşsu, Beyazkule, Gökçayır ve Karataş istasyonlara kurulan kameralarla izleniyor. Toplam 150 kameradan gözlem yapılarak olumsuz durumların önüne...