27 / 04 / 2024

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.



Kırsal bölgelerin kalkınması için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hibe projeleri açıklanmaya devam ederken Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı için sonuçlar açıklandı. Sonuçlar hakkında merak edilen her şeye haberimizin devamında detaylarıyla sizlerle olacak…

Tarım ve Orman Müdürlükleri nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı nedir, kimleri kapsar?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı kapsamında ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak hedeflenmektedir. Bu anlamda gerçek ve tüzel kişilerin ekonomik faaliyetlere yönelik olan projelerini geliştirmek için devlet tarafından destek verilmektedir. Öz sermayeye dayalı olan projeli yatırımları teşvik etmek için de bu kalkınma projesi oluşturulmuştur.

Hibe desteğinden faydalanmak için kişilerin mutlaka tarıma dayalı (tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması, paketlenmesi) projeleri olması gerekmektedir. Projeleri bulunan kişiler için devlet makine ekipman alımlarını, ekonomik yatırımlarını hibe kullanarak desteklemektedir. Bu anlamda yapılan destek de hafife alınmamalıdır. Devlet proje tutarının yüzde 50’lik bir oranını karşılayarak kırsal kalkınmaya destek olmaktadır. Güncel bir kalkınma projesine katılmak için o projenin şartlarını mutlaka taşımak gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön