09 / 05 / 2024

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.



Tarım ve Orman Müdürlükleri nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal Kalkınma projesi hibe sonuçları belli oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yönetilen Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı hibe desteği sonuçları açıklandı. Bu açıklamaya göre hak sahibi olan kişiler bağlı oldukları illerin Tarım ve Orman Bakanlığı Müdürlüğünden sonuçları öğrenebilecek. Konuyla ilgili ilk açıklamalardan birini yapan Sakarya Tarım ve Orman Müdürlüğü kazanan kişileri bilgilendirdi. Yapılan açıklamaya göre hibe desteğini almaya hak kazanan asil ve yedek kişilerin listesi 4 Nisan 2023 tarihinden 10 Nisan 2023 tarihine kadar askıda kalacak. Bu durumda hak kazanan kişiler sonuçları bu yöntemle öğrenecek. Yapılan bir diğer açıklamaya göre ise ayrıca tebligat yapılmayacağı oldu. Asil listede ismi bulunan kişilerin 11 Nisan 2023 tarihinden 3 Mayıs 2023 tarihine kadar il Tarım ve Orman Bakanlığı’na başvurusunu yapması gerekmektedir.

Çiftçilere müjde! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör Nisan fiyatlarını açıkladı! Traktörler bu ay ne kadar? 

Çiftçiler dikkat! Peş peşe yeni ödeme geliyor! Bakan Kirişçi tek tek açıkladı!

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön