23 / 07 / 2024

cezaevi ihaleleri 2019

cezaevi ihaleleri 2019

Türkiye'de cezaevi ihtiyacını karşılamak için pek çok ilde cezaevleri inşa ediliyor. İki yıl içinde Türkiye'de 13 milyar lira yatırımla 91 yeni cezaevi açılması bekleniyor. 

Adalet Bakanlığı 2019'da 2 cezaevi ve 94 adliye binasına kira ödüyor!

Adalet Bakanlığı, 2019 Yılı Faaliyet Raporu’nda gayrimenkul bilgilerini yayınlandı. Rapora göre, bakanlık 2 ceza ve infaz kurumu, 94 adliye binasına kira ödüyor.

Bayrampaşa cezaevi alanı dönüşüm projesi 2019'da tamamlanacak!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm projesinin fiziki çalışmaları başladı. Proje kapsamında, alana 2 bin 300 konutun yanı sıra devlet hastanesi, okul, cami, meydan, kültür ve sanat merkezi, yer altı otoparkı, spor salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile dükkânlar inşa edilecek.

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

TCDD Kars ve Erzurum gayrimenkul ihaleleri sonuçlandı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nün, Kars ve Erzurum'daki gayrimenkul ihaleleri sonuçlandı. İhale sonuçları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ege Bölgesi'nin en büyük 2. cezaevi Afyon'a yapılacak!

Şuhut’a Ege Bölgesinin en büyük ikinci cezaevi yapılması için bakanlıktan onay çıktığı ve yatırım programına alındığı öğrenildi.

İstanbul'daki mega projeler 2019'a yetişecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yapımı devam eden mega projeleri ve Marmaray'a bağlantılı olarak metro çalışmaları, karayolu, raylı sistemler, teleferik, yeni meydanlar ve kültür merkezlerini 2019'a yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Bayrampaşa cezaevi çevresinde kentsel dönüşüm hayata geçiyor!

Bayrampaşa eski cezaevi çevresinde kentsel dönüşümün hayata geçmesine ilişkin teklif İBB Meclisi'nde onaylandı. Eski cezaevi alanında oluşturulacak yapı stoku ile çevre alandaki binalar takas edilecek

Bayrampaşa eski cezaevi alanı yaşam merkezi oluyor!

Bayrampaşa’da daha kaliteli, daha yaşanabilir ve daha güvenli bir yaşam alanı oluşturma hedefi ile yola çıkan İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi, eski Cezaevi Alanı’na yepyeni bir yaşam merkezi inşa etmeyi planlıyor.

Didim'e açık cezaevi yapılacak mı?

AYDIN in Didim ilçesi'nde yapılması gündeme gelen ancak tepkiler üzerine iptal edildiği bildirilen açık cezaevi konusu 1.5 yıl sonra yeniden ortaya çıktı.

EGEGEP, 2019 yılı sonuna kadar bitecek!

Veysel Eroğlu, Ege bölgesi için "EGEGEP" adıyla devasa bir proje hazırladıklarını belirterek, "Yaklaşık 25 milyar liralık bir yatırım. 2019 yılı sonuna kadar bitecek. Burada bin 644 projeyi ikmal edileceğiz" dedi.

2019 yılı sonuna kadar 1071 göletin inşaatı tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 2019 yılı sonuna kadar 1071 gölet ve sulamasının inşaatı tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

Erdek'teki cezaevi kütüphaneye dönüştürülecek!

Erdek'de, 58 yıl cezaevi olarak kullanılan ve Eylül 2014'te boşaltılan bina, İlçe Halk Kütüphanesi ile Erdek Evine dönüştürülecek. Bir yıl önce cezaevinin kapatılmasıyla 25 hükümlü ve tutuklu. Bandırma Cezaevi'ne nakledilmişti.

cezaevi ihaleleri 2019 Haberi

cezaevi ihaleleri 2019

Türkiye'de 2021 yılına kadar 13 milyar lira maliyetle 91 yeni cezaevi açılması bekleniyor. Cezaevi inşaatlarını açılan ihalelerde kazanan firmalar sürdürüyor. Sözcü Gazetesi'nden İsmail Şahin'in haberine göre; cezaevi inşaatları için açılan ihalelere firmalar davet usulü çağrılıyor. Yapılan 20 ihalede pazarlıkla belirlenen sözleşme bedellerinin toplamı 4.5 milyara kadar çıkıyor. 

En büyük cezaevi Aksaray'a yapılıyor

Türkiye'nin en büyük cezaevi, VARYAP şirketi ile Çetin İnsan'ın sahibi olduğu Ankara merkezli Sibar Yapı tarafından Aksaray'da inşa ediliyor. Cezaevi,  426 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak. Cezaevi inşaat maliyeti ise 519 milyon lira olarak biliniyor. Aksaray cezaevinin 2021 yılında bitmesi planlanıyor. 

Akar Group 3 cezaevi inşaatı sürdürüyor 

Aksaray'dan sonra yapımı devam eden en büyük ikinci cezaevi, Adana Sarıçam'da yapılıyor. Cezaevini Akar Group bünyesinde yer alan Diymar İnşaat ile Akar İnşaat inşa...