03 / 05 / 2024

cezayir seyidoğlu

cezayir seyidoğlu

60. yılını kutlayan Seyidoğlu, İstanbul Hadımköy'de ve Cezayir'de üretim fabrikası kuracak...

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osamah Thamer Saeed Saeed, Azad Yıldız ve Nadir Seyidoğlu ortaklığında kuruldu.

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hameed Rashid Sedeeq Sedeeq tarafından kuruldu.

İlaf Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlaf Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sirac Seyidoğlu tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Arnavutköy'deki deposunu 40 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde yer alan deposunu Seyidoğlu Gıda'ya kiraya verdi.

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çamur tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seyidoğlu Hadımköy OSB'de fabrika kuracak!

Seyidoğlu Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL'ye yeni bir fabrika kuracak. Tesisle 150 yeni istihdam sağlanacak.

Mustafa Seyidoğlu'nun mal varlığına tedbir konuldu!

FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Seyidoğlu Baklavaları’nın sahibi Mustafa Seyidoğlu da gözaltına alındı. Savcılık tarafından ünlü işadamının mal varlığına tedbir konuldu.

Reysaş GYO kiraladığı depoların sözleşmelerini yeniledi!

Reysaş, Arnavutköy İlçesi Ömerli Mahallesindeki deponun 768 metrekare depolama alanı ve konteyner için, önceki senelerde Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş. ile Seyidoğlu Gıda San.ve Tic.A.Ş. arasındaki kira sözleşmesine ek protokol yapıldı.

Cezayir, Tarlabaşı kentsel dönüşümünü örnek alıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’de Kasaba bölgesini ziyareti sırasında Beyoğlu’nda yapılan dönüşümü örnek göstererek “Buraları Beyoğlu gibi yapın” diyerek Türkiye’ye davet ettiği heyet Beyoğlu’na geldi.

Cezayir heyeti Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşümü inceledi!

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’de Kasaba bölgesini ziyareti sırasında Beyoğlu’nda yapılan dönüşümü örnek gösterip “Buraları Beyoğlu gibi yapın” diyerek Türkiye’ye davet ettiği heyet inceleme için Beyoğlu’na geldi.

2004 yılında Cezayir Sokağı'nın kentsel dönüşümü sağlanmış!

2004 yılında Beyoğlu'nun tarihi sokaklarından biri olan, 9 bin metrekare kapalı alana sahip Cezayir Sokağı, Afitaş Yapım Şirketi ile Kültür Üniversitesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 'Fransız Sokağı' Projesi'yle kentsel dönüşümü sağlanmış.

Cezayir'in eski binalarını Türk şirketleri restore etsin önerisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir'deki son gününde 'eski şehir' olarak bilinen Kasaba'yı gezdi. Bakımsız binaların Türk şirketleri tarafından restore edilmesini teklif eden Erdoğan, Beyoğlu'nu örnek gösterdi..

Yayatoria'da 130 bin liraya 65 metrekare 1+1!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve Seyidoğlu Grup imzası ile yükselen Yayatoria'da 65 metrekare 1 oda 1 salon daireler 130 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

cezayir seyidoğlu Haberi

cezayir seyidoğlu

Gıda sektörünün köklü firmalarından Seyidoğlu 60. yılını 2 yeni fabrika yatırımıyla kutluyor. Yıllık 11 ton üretim yapan Seyidoğlu, ihtacatını artırmak için İstanbul Hadımköy'de ve Cezayir'de 2 yeni üretim tesisini hayata geçirecek.


Seyidoğlu Genel Müdürü Mehmet Göksü, " Özellikle Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Avrupa en çok ürün sattığımız pazarlar arasında. Tüm Afrika'ya mal satmak için Cezayir'de 1.5 milyon TL yatırımla fabrika kurmayı planlıyoruz. Bu fabrikamızda bölge ülkelerinde daha çok tutlan ağırlıklı olarak helva ve baklava gibi ürünler üreteceğiz. Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde Türk dizilerin yayınlanması, Türk ürünlerine olan ilgiyi artıyor"...