29 / 04 / 2024

Chakra serisi modelleri

Chakra serisi modelleri

Çanakkale Seramik tabiatın dingin ruhunu yansıtan Chakra serisini tanıttı. Çanakkale Seramik, doğanın dingin ruhunu yansıtan Çanakkale Seramik Chakra serisi ile ahşabın sıcaklığını yaşam alanlarına taşıyor...

 Mercedes Ekim 2023 fiyat listesi: A, B, C ve E Serisi modelleri ne kadar oldu?

Alman otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, her yıl olduğu gibi Ekim ayında güncel fiyat listesini yayınladı. Bu fiyat güncellemesi, Mercedes'in A, B, C ve E serisi modellerini içeriyor. İşte Mercedes'in Ekim 2023 güncel fiyat listesi ve bazı önemli modellerin fiyatları...

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

BMW 5 serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW 5 serisi kaç lira? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

BMW 5 serisi farklı modelleri, yüksek teknolojileri ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Peki BMW 5 serisi fiyatları kaç lira? En uygun BMW 5 serisi ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mercedes S-Serisi 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Modern ve lüks bir sedan satın almak istiyorsanız Mercedes S-Serisi modelleri tam size göre. Peki Mercedes S 400d modelinin fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

TOKİ dar gelirliler için yeni finansman modelleri uygulayacak!

Emekliler ve yoksullara konut için TOKİ daha aktif olacak. “Sukuk” gibi yeni finansman modelleri devreye girecek.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

VİKO'dan ULTIMA Serisi!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Chakra serisi modelleri Haberi

Chakra serisi modelleri

Herkes için özel seçenekler sunmak amacıyla seramik karoda bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, yaşam odaklı tasarımlarıyla mekanlara değer katıyor. Tabiatın dingin ruhunu yansıtan Chakra serisi ile yaşam alanlarınızda natürel dokunuşlar ve pozitif duygular yaratabilirsiniz. 


Ahşabın estetik yüzeyinin seramikte hayat bulduğu Chakra serisi, 15x90 ebadı ve özel dokusuyla ahşabın doğallığını ve huzurunu evinizde yaşamanızı sağlıyor. Doğayı yaşam alanınızın bir parçası haline getiren seri, mekânlarda mükemmel bir atmosfer...