Chef Börek franchising Haberi
Chef Börek, 'börek & kafe' konseptinde hizmet veren bir marka. Adana usulü su böreği olarak adlandırılan börek başta olmak üzere, Boşnak börekleri, kahvaltı tabaklan gibi farklı ürün çeşitleri de sunuyor.
Ürünler Avcılar'daki tesislerde üretiliyor. 10 şubeden dokuzu franchising sistemiyle yönetiliyor.
Ekonomist’te yer alan habere göre; 2021 yılının sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Chef Börek Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kaya, "Biz 18 kat baklava hamurunun içine özel olarak imal ettirdiğimiz üç çeşit peyniri koyarak bu börekleri misafirlerimizin hizmetine sunuyoruz" diyor. Gelecek yıl ise 30 şube açılması planlanıyor. Şu an İstanbul içinde şubeleştiklerini belirten Kaya, İzmir, Ankara, Konya, Bursa başta olmak üzere tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde büyüme hedeflerinin olduğunu ifade ediyor.
CİRO HEDEFİ NE KADAR?
Chef Börek'de 30 bin TL franchise giriş bedeli talep...