09 / 05 / 2024

Chef Nature

Chef Nature

Tantitoni’den Chef Nature serisiyle az miktarda yağ ile kısa sürede pişen lezzetli ve sağlıklı yemekler kurban bayramının haberini veriyor…

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Beko'dan kasım ayına özel 1.549 Türk Lirası değerinde Türk Kahvesi makinesi hediye!

Beko Expert Chef Çok Amaçlı Pişirici alımına 1.549 Türk Lirası değerinde Keyf-i Bol hediye kampanyası başlattı. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulamaya devam ediyor. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

Nature Resort konutlarında 40 peşin ödemelerde sıfır faiz 18 ay esnek vade imkanı!

Oktay İnşaat tarafından Mersin'de inşa edilen MB Nature Resort konut projesinde teslimler devam ediyor. Projede yüzde 40 peşin ödemelerde sıfır faiz 18 ay esnek ödeme fırsatı sağlanacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti kaç TL! Özellikleri neler? 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 1000 watt gücündeki motoruyla doğrama ve çırpma işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerden alınır? İşte Fakir 19 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar ve indirimli ürün arayanlar sizler için Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerede ne kadara satıldığını araştırdık. İşte Fakir blender set hakkında merak ettikleriniz. 

Beko Yoğurt ve Kefir Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Hazır yoğurtlara güvenmeyip kendi yoğurdunu evde yapmak isteyenler, Beko YM 2200 I Yoğurt Chef Probiyotik Yoğurt ve Kefir Yoğurt Makinesi indirimde. İşte detaylar.

Karaca Mikser Muftak Şefi 1600 Watt ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 14 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfak şefi ihtiyacı olanlar sizin için Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi'n ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. Bakın mutfak şefi ne kadara satılıyor? 

Hanımlar dikkat! Fakir Blender Mikser Robot Seti indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 2 kademeli hız ayarı sayesinde buz kırma, çırpma, dilimleme, doğrama ve rendeleme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor.

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi 1600W kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser, sahip olduğu 1600 Watt güç, 11 kademeli hız ayarı, 3 farklı aparatı ve 5 litrelik çelik kasesi ile çokça beğeni topluyor.

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set en uyguna nerde satılıyor? Özellikleri neler? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir blender set, turbo fonksiyonu ve bir çok yemeğin ana malzemesini hazırlayan keskin bıçakları ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye ediliyor. Peki Karaca Quick Chef Stand Mikser mutfak şefi fiyatı kaç lira? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi Şişli'de Can Erikan tarafından kuruldu.

Jir La Nature Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Jir La Nature Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Songül Taş Hakverdi tarafından kuruldu.

Chef Nature Haberi

Chef Nature

Rengin enerjisini fonksiyonellikle birleştiren mutfak markası Tantitoni’nin pişirme grubuna eklediği yepyeni Chef Nature serisi raflardaki yerini aldı. Tencere ve tavadan oluşan 3’lü seri, yüksek ısıya dayanıklı seramik kaplamasıyla, az miktarda yağ ile kısa sürede sağlıklı yemek pişirme imkânı sunuyor. Çevre dostu koşullarda üretilen Chef Nature serisi, fonksiyonelliğinin yanında tasarımı ve enerji veren kırmızı rengiyle de dikkat çekiyor.


Seramik kaplaması sayesinde uzun süreli kullanım avantajı da sunan Chef Nature üçlü set, Kurban Bayramı’na özel 219 TL’lik fiyatı ile Tantitoni mağazalarındaki yerini aldı. Tantitoni mağazalarında ayrıca Ekim sonuna kadar tek seferde 3 ürün alana anında yüzde 33 indirim fırsatı da yer alıyor.


20 cm derin, 24 cm sığ tencere ve 24 cm tavadan oluşan Chef Nature seri, yüksek performanslı seramik kaplamasıyla az miktarda...