03 / 08 / 2024

Chelsea sponsorluk teklifleri

Chelsea sponsorluk teklifleri

Türk Hava Yolları ile Chelsea arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının detayları ortaya çıktı. Dünyanın en zengin işadamlarından Roman Abramovic'in sahibi olduğu İngiliz devine yılda yaklaşık 86 milyon TL ödenecek.

Otomobil piyasasında dengeler değişti! Araba almak isteyenler müjde! Bayilerden indirim teklifleri yağıyor

Ticaret Bakanlığı'nın attığı adımlar ve kredi faizlerindeki yükselişler otomobil piyasasında dengeleri değiştirdi.  Bayiler araba almak isteyenlere indirim teklifleri sunmaya başladı.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Kate Winslet Chelsea’deki evini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı Kate Winslet daha önce kiraya verdiği Chelsea’deki penthouse’unu satıyor. Winslet evi için 5.69 milyon dolar istiyor. 

Yapı Kredi Koray GYO Bağış ve Sponsorluk Politikası kabul edildi!

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu tarafından Bağış ve Sponsorluk Politikası'nın kabulüne karar verildi. İlgili metin Yapı Kredi Koray GYO'nun web sitesi üzerinden kamuoyuna yayınlandı.

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul sponsorluk anlaşması iptal!

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

Işıl Rençber'e dekorasyon teklifleri yağıyor!

Işıl Rençber, Beykoz'da oturdukları villanın dekorasyonuna da imza atmıştı. Işıl Rençber'e bazı restorasyon, bar ve otellerden ''Mekanımızı siz tasarlarmısınız?'' teklifleri geldi.

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Chelsea sponsorluk teklifleri Haberi

Chelsea sponsorluk teklifleri


İngiliz devi Chelsea, 2005'ten bu yana Samsung ile yürüttüğü ve yılda 18 milyon pound kazandığı sponsorluk anlaşmasını devam ettirmeyeceğini açıklamasının ardından THY ile anlaşması İngiltere'de büyük yankı uyandırdı. 


Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre, Chelsea ve THY arasında yapılan anlaşmanın rakamları ise adeta dudak uçuklatıyor. Daha önce Manchester United, Barcelona, Borrusia Dortmund gibi kulüplerle anlaşma imzalayarak ismini tüm dünyaya duyuran Türk Hava Yolları'nın yıllık 25 milyon pound (86 milyon Türk lirası) gibi bir rakam karşılığında Chelsea'ye sponsor olacağı belirtildi.  


Gazete, sponsorluk anlaşmasının yılbaşında imzalanmasının beklendiğini de kaydetti.

Anlaşma içinde forma reklamının yanında Chelsea'nin maçlarını oynadığı Stramford Bridge Stadyumu'nun isim hakkının da bulunduğu kulislerde konuşulan bir diğer konu.


Chelsea Kulübü'nün sahibi olan Rus işadamı Roman Abramovich'in servetinin 20 milyar doların üzerinde olduğu tahmin...