30 / 04 / 2024

chep lojistik sektörü

chep lojistik sektörü

CHEP’in sunduğu kaliteli paletler sayesinde lojistik sektörü operasyon süreçlerini iyileştiriyor. Uluslararası standartlardaki bu paletler olası iş kazalarının önüne geçiyor ve iş yükünü de önemli ölçüde azaltıyor

Kovid-19 salgını inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Kovid-19 salgını sebebiyle uygulanan kısıtlamalar, yükselen hammadde fiyatları ve lojistik gibi sorunlar sektörleri olumsuz etkiledi. Peki bu süreçte inşaat sektöründe neler oldu? Sektör temsilcileri şu anki durumu değerlendirdi.

Amazon, ABD'de gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor!

Koronavirüsün kazananlarından Amazon, ABD’nin pandemiyle kötüleşen gayrimenkul sektörüne yabancı yatırım getiriyor. Önceden ofis alan yabancı gayrimenkul yatırımcıları, şimdi depo ve lojistik tesis satın alıyor. 

Gayrimenkul sektörü Kovid-19'la nasıl dönüştü?

Açılış yapamayan oteller, atıl kalan ofisler, yaşam mücadelesi veren AVM’ler, önemi artan lojistik veri merkezleri ile gayrimenkul ve perakende sektörü Kovid-19 salgını sonrasında hızlanan trendler ile topyekün bir dönüşüme girdi.

COVID-19 salgını ile gayrimenkul sektörü yeniden şekillendi!

Cushman & Wakefield’in ofis, perakende, sanayi ve lojistik sektörler hakkında değerlendirmede bulunduğu Türkiye Gayrimenkul Pazar Görünümü 2020 Birinci Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye’de çalışan sağlığı ve güvenliğine odaklanan esnek ofis alanları olması bekleniyor.

Koronavirüsün inşaat sektöründeki etkileri nasıl olacak?

Çin'de başlayan ve dünyayı da etkisi altına alan koronavirüs dünya ekonomisini çöküşün eşiğine getirdi. Ticaret, lojistik gibi bir çok sektörü etkileyen koronavirüs, inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Lojistik sektöründeki maliyet artışına kira etkisi!

Kurlardaki tırmanış, akaryakıt zamları, köprü geçiş ücretlerinin artmasıyla lojistik sektöründe maliyetler yüzde 25-30 arttı. Özellikle entegre hizmet sunan lojistik firmalarında depolama kiralarında ciddi bir maliyet artışı meydana geldi.

QT Holding inşaat sektörüne 500 milyon dolarlık yatırım yapıyor!

Gayrimenkul, gıda, finans ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren QT Holding, 15 temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye' deki yatırımlarım arttırma yolunda önemli adımlar atmaya devanı ediyor.

CHEP kaliteli paletleriyle fark yaratıyor!

CHEP’in sunduğu kaliteli paletler sayesinde lojistik sektörü operasyon süreçlerini iyileştiriyor. Uluslararası standartlardaki bu paletler olası iş kazalarının önüne geçiyor ve iş yükünü de önemli ölçüde azaltıyor

Kahramanmaraş Türkoğlu inşaat sektörünün yeni gözdesi!

Yatırım planlaması yapılan ve devam eden Organize Sanayi Bölgesi, Devlet Demir Yolları Lojistik Merkezi, Cezaevi Kampüsü, Hastane gibi projelerle birlikte son yıllarda inşaat sektöründe de Türkoğlu İlçesi cazibe merkezi oldu.

Ankara lojistik sektöründe de başkent olabilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Türkiye'de hızla gelişen lojistik sektöründe merkezi güç ve aktarma bölgesi olma yolunda hızla mesafe kaydeden Ankara'nın lojistik sektörünü mercek altına alıyor.

İnşaat malzemeleri ihracatı lojistik sektörünü hareketlendiriyor!

2014 yılında gerçekleşen 2 milyar dolarlık inşaat malzemeleri ihracatı lojistik sektörünü hareketlendiriyor. Bu hareketlenme 2015 yılında da devam edecek.

Yıldırımlar inşaat sektöründeki gücünü artıracak!

Yıldırımlar, inşaat tarım ve lojistikteki gücünü artırmaya hazırlanıyor. Bu yıl yaklaşık 150 dönüm arazide ceviz ekimine başlamayı planlayan şirket, lojistik sektörüne yönelik olarak da araç yatırımı planlıyor.

chep lojistik sektörü Haberi

chep lojistik sektörü

Dünyanın lider ekipman havuzlama hizmeti sağlayıcısı CHEP, oluşturduğu dünya standartlarıyla iş ortağı olduğu lojistik firmalarının maliyetlerini düşürerek kârlılık oranlarını artırıyor. Müşterilerinin sermaye harcamalarını, zaman ve iş gücü maliyetlerini azaltarak  stratejik önceliklerine ağırlık vermelerini sağlayan ve uzmanlık alanı ekipman havuzlama sistemini her geçen gün yaygınlaştıran CHEP, lojistik sektörünün de pazardaki ayrılmaz partneri olma misyonunu sürdürüyor. CHEP, Ar-Ge’ye yaptığı yatırımlarla tedarik zinciri verimliliğini artırmak isteyen şirketler için stratejik çözümler geliştirmeye devam ediyor.


CHEP’in ekipman havuzlama sistemi, müşterilerin sevkiyat ve teşhir ihtiyaçlarına yönelik sunduğu uygun ölçü ve sayıda paleti perakendecilere, mağaza stok alanlarına kiralama imkânı sunarak sevk etmeleri esasına dayanıyor. Boşalan paletler CHEP servis merkezlerine transfer edilip bakım ve onarımdan geçirilerek havuzlama sistemine yeniden dâhil ediliyor. Böylece yeniden palet satın alma işine girmeyen...