03 / 05 / 2024

China Machinery Engineering Corporation

China Machinery Engineering Corporation

China Machinery Engineering Corporation, GUOXIN International Investment Corporation ( GXIIC ) adlı Çinli diğer bir şirket ile birlikte Osmangazi Elektrik Dağıtım 'ı alıyor. OEDAŞ, birçok ile elektrik dağıtımı sağlıyor.

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Borç krizindeki Çinli emlak devi Evergrande Group'a 'cansuyu'!

China Evergrande Group'un, tasfiye davasında bir kez daha erteleme kararı alındı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre yatırımcılar tarafından sürpriz şekilde algılanan karar Çinli dev gayrimenkul şirketi Evergrande için son bir şans şeklinde de yorumlandı

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sungdo Engineering - Construction Co. Ltd. tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü emlak devi iflas mahkemesine başvuru yaptı!

İki yıl önce temerrüde düşen ve ülkedeki emlak borç krizini hızlandıran emlak devi China Evergrande, ABD'de iflas mahkemesinde alacaklılardan korunma başvurusunda bulundu.

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Sr Engineering Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sr Engineering Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rovshan Mamedov tarafından kuruldu.

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mehmet Arif Yami tarafından kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Aysu Öztürk Filiz tarafından kuruldu.

Çinli Evergrande'nin hisseleri atama haberinin ardından yükselişe geçti!

Borç yükü altında olan China Evergrande Group'un hisseleri, şirketin yönetim kuruluna bir devlet şirketi yetkilisini atamasından sonra artışa geçti.

China Machinery Engineering Corporation Haberi

China Machinery Engineering Corporation

China Machinery Engineering Corporation, GUOXIN International Investment Corporation (GXIIC) adlı Çinli diğer bir şirket ile birlikte Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ şirketlerinin yüzde 75'ini dolaylı yoldan 384.6 milyon dolara satın almak için anlaştı.



Çinli şirketin açıklamasında hisselerin Dedeli Yatırım ve diğer hissedarlardan alınacağı belirtildi.Merkezi Eskişehir’de bulunan OEDAŞ, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtımı yapıyor. Türkiye’deki nüfusun yüzde 3.6’sı ve abone sayısının yüzde 4’ü bu bölgede...