29 / 04 / 2024

CHP ataşehir yeşil alan

CHP ataşehir yeşil alan

CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin İmar Komisyonu Başkanı ile Meclis Üyesi’nin, imar planında ‘yeşil alan’ olarak görünen kendilerine ait arsaları usulsüz olarak turizm ve ticaret alanına çevirerek milyonluk rant elde ettiği ortaya çıktı.

Şehir planlamalarında yeşil bina dönemi!

İklim krizinin baş göstermesi ile beraber yeşil bina ve yatay mimarinin önemi gittikçe arttı. Bu süreçte şehir yöneticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü dile getiren Hüseyin Oflaz yeni kent planlamasındaki anahtar kelimenin "yeşil" olacağını dile getirdi. 

Ankara'nın Yeşil Şehir Eylem Planı anlatıldı! 

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentte hayata geçirilecek Yeşil Şehir Eylem Planı'nı tanıttı. 

Ataşehir'de 13 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 1991 ada 2 parselde yer alan arsayı 13 milyon TL'ye satıyor...

Ataşehir'de 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

T.C. İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 5 katlı binayı 8 milyon 616 bin 438 TL'ye satıyor...

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

Ataşehir Belediyesi'nden 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi 2268 ada 1 parselde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL'ye satıyor...

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Ataşehir'in Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan CarrefourSa 20 milyon TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Ataşehir'de 11.9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Ataşehir ilçesi, Barbaros mahallesinde bulunan Hayat İş Merkezi ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 912 bin TL olarak belirlendi.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

CHP ataşehir yeşil alan Haberi

CHP ataşehir yeşil alan

Bir yıl önce CHP'li Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yolsuzluk ve rüşvet gerekçesiyle görevden alındığı İstanbul Ataşehir Belediyesi'nde yolsuzluklara bir yenisi daha eklendi.

Battal İlgezdi'nin 2 yıl hapsi isteniyor!

Sabah Gazetesi'nden Kenan Kıran'ın haberine göre CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Ataşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Cemal Şerifoğlu ile CHP Ataşehir Meclis üyesi Mustafa Aldoğan'ın imar planlarında evrakta sahtecilik yoluyla değişiklik yaparak milyonluk rant elde ettikleri ortaya çıktı.

YEŞİL ALANI İMARA AÇTI

Şikayet konusu olay, İstanbul Büükşehir Belediyesi'nin 1/5000'lik planında, Ataşehir Yenisahra Mahallesi 2627 ada 5,8,9 ve 10 parselleri Göztepe- Ataşehir-Dudullu metro güzergahı olarak belirlenmesiyle başladı. Büyükşehir Belediyesi, 2015'te bu parselleri içeren imar planında alana inşaat yapılmasını kısıtladı, planda söz konusu alanları 'park ve bahçe' olarak belirtildi. 

Ataşehir Belediyesi İmar Komisyonu...