15 / 05 / 2024

chp belediye başkanları

chp belediye başkanları

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Bakan Özhaseki: Belediye başkanları şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar, gelsinler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Belediye başkanlarına kentsel dönüşüm çağrısında bulundu ve "Belediye başkanları şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar, gelsinler" dedi. İşte o açıklama...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep'teki CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na katıldı ve burada dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

En riskli ilçelerin belediye başkanları konuştu!

İstanbul'da gerçekleşeceği düşünülen depremle ilgili en riskli olan ilçelerin belediye başkanları yaptıkları hazırlıklara ilişkin açıklamalar yaptı.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

AK Parti'den belediye başkanlarına kira alacaklarının tahsilinde esneklik önerisi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde alınması gerekli olan tedbirlerle ilgili genelge gönderdi. 

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Vasfi Kurdoğlu, Arhavi Belediye Başkanı oldu! 

Artvin'in Arhavi ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Vasfi Kurdoğlu kazandı....

chp belediye başkanları Haberi

chp belediye başkanları

Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı’nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çalıştaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar katılım gösterdi.

Çalıştayın başında, şantiye sorumlusu Ezgi Erk, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı’nın tarihi ve restorasyonuna ilişkin büyükşehir belediye başkanlarına bilgiler verdi.

- "Yeni nesil bir belediyeciliğe ihtiyaç...