17 / 05 / 2024

CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç

CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç

Belediye Meclisi ’nin dünkü toplantısında konuşan CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç, Çorum ’daki bağ imar planlarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

İzmit'te kişiye özel imar planı değişikliğine izin yok!

Merakla beklenen İzmit Belediye Meclis Toplantısında imar planları masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıda CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal imar planı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası!

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Bergama'daki kamulaştırmaya ev sahiplerinden tepki!

Antik Selinos Kanalı’nda yapılacak restorasyon sebebiyle o bölgede yaşayan vatandaşlar oldukça tedirgin. CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve CHP’li Bergama Belediye Meclis Üyesi Ali Bor, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul'u hangi şirket yapacak?

İBB ve Bakirköy CHP Belediye meclis üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı'dan imar alanı açıklaması!

Ayvalık'ta CHP'li bazı belediye meclis üyelerinin parti binalarında kilitlenerek baskı gördüğü iddialarıyla ilgili önemli açıklamalar yapıldı.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Çorum'da 3-5 yaşında olan binalar dökülüyor! 

Çorum CHP Belediye Meclis Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Çorum Belediyesi'nin 3-5 yıl içerisinde yaptırdığı tesis ve binaları teslim aldıktan sonra, 5 milyon 581 bin TL daha tadilat için para harcadığını iddia etti.

CHP'den Kanal İstanbul'un komisyon raporuna şerh!

İBB komisyonları Kanal İstanbul projesine ilişkin araştırma raporu hazırladı. Rapora ilişkin, “Böylesine büyük bir alana yayılan bir projede kamulaştırma maliyetleri konusunda hiçbir ayrıntı verilmemiştir” diyen CHP'li meclis üyeleri rapora şerh koydu...

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç Haberi

CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç

CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç, Çorum’daki bağ imar planlarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısında konuşan Kılıç, Bahabey Caddesi üzerinde İpek Taksi ile İçeridere Bağları arasında kalan bölge ile Hacı Kerim Bağları’nda imar konusunda çok ciddi sorunlar yaşandığını ifade ederek, bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirtti.

İpek Taksi ile İçeridere Bağları arasında kalan bölgenin bazı yerlerinde villa evleri için birer dönümlük parseller işaretlendiğini vurgulayan Kılıç, yapılacak düzenlemeyle bölgenin tamamen imara açılmasını istedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Çorum’daki tam parsellerinde yeni bir imar düzenlemesi yapılması konusunda bir çalışma başlattıklarını ifade ederek, bu çalışmanın bu yılsonuna kadar tamamlamayı planladıklarını bildirdi.


Kent...