27 / 04 / 2024

chp çorum belediye başkan adayı Kenan Nuhut

chp çorum belediye başkan adayı Kenan Nuhut

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut kimdir? Kenan Nuhut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut'un biyografisi...

Çorum'da TOKİ ilk evim arsa mağduriyeti! 13 bin arsa kurası çekildi, 1 kişiye teslim edilmedi! 

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum'da yaşanan TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte ayrıntılar...

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan ticaret ve konut imarlı dört arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Belediye o ilde konut ve ticaret imarlı üç arsa satacak! İhale tarihini kaçırmayın!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan konut ve ticaret imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Belediye o ilde 4 gayrimenkul satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Gülabibey Mahallesi'nde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum Belediyesi 2 adet imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çorum'da 25.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 25 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 16.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 16 milyon 610 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Çorum'da 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık ve İbrahimçayırı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

chp çorum belediye başkan adayı Kenan Nuhut Haberi

chp çorum belediye başkan adayı Kenan Nuhut

Kenan Nuhut kimdir?

Kenan Nuhut, 01.02.1956 Çorum (Merkez) doğumlu İlkokul tahsilinden sonra Ortaokul ve Liseyi Ankara’da bitirdi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. İyi derecede Almanca ve orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.


 Bulunduğu Görevler Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcılığı. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü. 2 dönem Halter Federasyonu Başkanlığı ve Avrupa Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyesidir. Federasyon başkanlığı döneminde milli takım sporcuları, Avrupa ve dünya organizasyonlarında sayısız rekorlara ve şampiyonluklara imza atmışlardır. 


2004 Atina olimpiyatlarında 3 altın 1 bronz madalya ile birlikte bir kadın sporcumuzun (Nurcan Taylan), Olimpiyat şampiyonluğu, Türk Milletine bir ilki yaşatmıştır. Uluslararası başarılarından dolayı Kenan Nuhut'a (IWF) Dünya Halter Federasyonunca nişan verilmiştir. Siyasi Yaşamı 2002 seçimlerinde...