03 / 05 / 2024

chp istanbul binası mühürlenmesi 

chp istanbul binası mühürlenmesi 

CHP'nin Sarıyer Seyrantepe'de bulunan 7 katlı il binası kaçak tadilat yapıldığı gerekçesiyle denetimler sonrası mühürlendi.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

CHP İstanbul binası mühürlendi!

CHP'nin Sarıyer Seyrantepe'de bulunan 7 katlı il binası kaçak tadilat yapıldığı gerekçesiyle denetimler sonrası mühürlendi.

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Konya İvriz Köy Enstitüsü binası yıkılacak mı?

Konya ili Ereğli ilçesinde bulunan İvriz Köy Enstitüsü binasına ve binanın yıkım iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TÜİK ek hizmet binasıyla ilgili 10 soru TBMM'de!

TÜİK ek hizmet binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

CHP'den Kanal İstanbul'un komisyon raporuna şerh!

İBB komisyonları Kanal İstanbul projesine ilişkin araştırma raporu hazırladı. Rapora ilişkin, “Böylesine büyük bir alana yayılan bir projede kamulaştırma maliyetleri konusunda hiçbir ayrıntı verilmemiştir” diyen CHP'li meclis üyeleri rapora şerh koydu...

CHP’den dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Kanal İstanbul diyerek güzelim Trakya’yı ikiye bölüp parçalayacaklar, Trakya’nın bereketli topraklarına yapılan bu ihaneti kabul edecek miyiz?" dedi...

chp istanbul binası mühürlenmesi  Haberi

chp istanbul binası mühürlenmesi 

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın geçen sene satın aldığı Sarıyer Seyrantepe'deki 7 katlı binaya kaçak tadilat yapıldığı yönündeki şikayetler üzerine İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından denetim düzenlendi. Hürriyet Gazetesi'nden Özgür Altuncu'nun haberine göre;  İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, binanın bazı bölümlerinde ofis olarak kullanmak amacıyla ruhsatsız tadilat ve tamirat yapıldığına yönelik site yönetimince önceki gün şikayette bulunulduğu, yapılan denetim sonucunda ilgili kurumlardan onaylatılmış proje ve tadilat ruhsatı olmaksızın tadilat ve tamirat işlemi yapıldığı gerekçesiyle binanın mühürlendiği aktarıldı. 

Söz konusu olayın kamuoyunda duyulmasıyla birlikte CHP İstanbul İl Yönetimi harekete geçti, başta Sarıyer ve Şişli ilçe örgütleri olmak üzere herkes binanın önünde toplanmaya davet edildi. CHP’li bir yönetici, “Belgelerimizi gösterdik, bir şey demeden gittiler” açıklamasını yaparken, bir başka...