17 / 05 / 2024

CHP Kocaeli il binası

CHP Kocaeli il binası

CHP İl Örgütü Kocaeli Fethiye Caddesi Feridun Özbay Sokak’ta bulunan bir binayı satın aldı. CHP il binası olarak kullanılacak binanın tadilat çalışmalarının önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor.

Gemlik depremi hatırlattı! Kocaeli'de deprem riski en yüksek ilçeler tek tek açıklandı! İşte en riskli ilçeler...

Gemlik'te meydana gelen deprem Kocaeli'de de hissedilirken, akıllara beklenen büyük Marmara depremi geldi. Peki Kocaeli'de deprem riski en yüksek ilçeler hangileri? 

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 496 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Proje kapsamında tek bir ilçede tam 496 konut inşa edilecek.

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

Arsa almayı düşünenler dikkat! Milli Emlak'tan Kocaeli'nin o ilçesinde arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Çerkeşli-Mimar Sinan Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'nin o ilçesine 1.000'in üzerinde konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Kocaeli projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar....

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binalar yıkılacak! 

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. İhaleler dışındaki maddeler de konuşularak karar verildi. 

Kocaeli'de 39.1 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ilçesi, Çayırova ve Başiskele ilçelerinde yer alan 11 gayrimenkulü 39 milyon 127 bin 580 TL'ye satıyor...

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

CHP Kocaeli il binası Haberi

CHP Kocaeli il binası

CHP İl Örgütü tarafından satın alınan Fethiye Caddesi Feridun Özbay Sokak’ta bulunan il binasının içerisinde tadilat çalışmaları önümüzdeki hafta başlayacak.





CHP İl Örgütü tarafından yaklaşık iki ay önce satın alınan ve Fethiye Caddesi Feridun Özbay Sokak’ta bulunan il binasında tadilat çalışmaları önümüzdeki hafta başlayacak. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu an için bina içerisinde bir tadilat çalışması olmadığını ve mimarlar tarafından bina içinin çizildiğini aktardı. Henüz projelerin çizildiği il binasının içinde çalışmaların önümüzdeki hafta başlamasını beklediğini belirten Sarıbay, en kısa sürede yeni binaya taşınacaklarını duyurdu.





Manşet...