15 / 05 / 2024

chp mhpnin çatı adayı ekmeleddin ihsanoğlunun mal varlığı

chp mhpnin çatı adayı ekmeleddin ihsanoğlunun mal varlığı

Cumhurbaşkanı adayları mal varlıklarını Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdi. İşte Başbakan Erdoğan ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atılıyor!

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları için temel atılıyor. Temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağlayacak.

Atıl durumda olan arazilerin tarıma kazandırılması için soru önergesi verildi!

Ülkemizde ekim yapılmayan ve atıl durumda olan arazilerin tarıma kazandırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Deprem kanunu ve fay kanunu için adım atıldı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, araştırma komisyonu kurulması teklifinin kabul edildiğini, komisyonun deprem kanunu ve fay kanunu çıkarılması konusunda adım atılacağını söyledi.

Atıl durumda bulunan tarım arazileri mecliste!

Ülkemizde atıl durumda bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu'da atıl hastanenin kamulaştırılması önerisi TBMM'de!

Kastamonu ilinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında atıl durumdaki bir özel hastane binasının kamulaştırılarak hizmete sunulması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atıl halde bulunan Hazine taşınmazları gündeminde!

Kamu kurumlarına tahsis edildiği halde atıl halde bulunan Hazine taşınmazları gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hazine arazilerinin Sıfır Atık Vakfı’na bedelsiz kiralama iddiası! 

Hazine arazilerinin Sıfır Atık Vakfı’na bedelsiz kiralanabileceğine ilişkin açıklamalar tartışma yarattı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan,“Arazilerin 3. kişilere verilebileceği dile getiriliyor” dedi

Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın inşaatı mecliste!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı ve projenin bütçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Beylikdüzü'nde 'bomba atılan mekana alkol ruhsatı verildi' iddiası!

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verildiği iddia dildi.

Atıl tarım arazilerine ilişkin 4 soru mecliste!

Atıl tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

chp mhpnin çatı adayı ekmeleddin ihsanoğlunun mal varlığı Haberi

chp mhpnin çatı adayı ekmeleddin ihsanoğlunun mal varlığı

CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunduğu mal beyanı açıklandı.


Ekmeleddin İhsanoğlu'nun iletişim ofisinden yapılan açıklamada, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun YSK'ya, adaylık belgeleriyle mal beyanını sunduğu bildirildi.


İhsanoğlu'nun kamu görevlisi olduğu dönemlerde ve 2014 başında yöneticisi olduğu dernekten dolayı mal beyanında bulunduğu ifade edilen açıklamada, "İhsanoğlu'nun YSK'ya sunduğu beyanda, kendine veya eşine ait, miras ve satın alma yoluyla İstanbul'da 9 daire, bir 2006 marka Opel Vectra otomobil ve banka hesaplarında toplam 240 bin 427 lira ve 3 milyon 596 bin 304 dolar kayıt edilmiştir" bilgisi verildi.


Açıklamada, ayrıca İhsanoğlu'nun, 2011'de, Yozgat'ta dedesinin konağına ait arsalar ve üzerindeki binaları, Bozok Üniversitesine bağışladığı kaydedildi.


Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı için tıklayın!


Selahattin Demirtaş'ın mal...