08 / 05 / 2024

chp TBMM Grup Toplantısı

chp TBMM Grup Toplantısı

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "En büyük rantı sağlayan inşaat sektörüydü. İstanbul'a 76 gökdelen diktiler..." dedi...

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

TOKİ'ye olan borç miktarı 26.4 milyar TL oldu!

CHP TBMM Grubu tarafından hazırlanan haftalık ekonomi raporu verilerine göre; vatandaşların banka ve finansman şirketlerine olan borcu 882.3 milyar Türk Lirası oldu. Aynı zamanda vatandaşların TOKİ'ye olan borçları da 26.4 milyar Türk Lirası seviyesine ulaştı.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etmeye hazırlanıyor! 

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zaman içerisinde TOKİ'nin 1 milyonuncu konutu teslim edeceğini açıkladı.

Meral Akşener'den Kanal İstanbul eleştirisi! 

İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan havalimanı kira ertelemelerine eleştiri! 

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanı kira ertelemelerine yönelik açıklama yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son zamanlarda yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomi politikası uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamaları ve yeni ekonomi politikasını içeren mesajları uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

Bir yuva bir kira dayanışması ile depremzedelere 30 milyon yardım yapıldı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de depremzedeler için "Bir kira, bir yuva" dayanışmasına 30 milyon lira yardım yapıldığını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Kiralarda stopaj kaldırılmalı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Kiralarda stopaj kaldırılmalı" dedi.

CHP'li Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

chp TBMM Grup Toplantısı Haberi

chp TBMM Grup Toplantısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, kim ne derse desin doğruları konuşmaya ve Türkiye'nin çıkarlarını savunmaya devam edeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Köprü geçiş ücretlerine ise yüzde 120 zam yapıldığını aktaran Kılıçdaroğlu, Antalya'dan bir kamyon ürünün gelmesi için yapılan harcamaya dikkati çekti. Kemal Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bu zamları yapan Erdoğan ve arkadaşları. Kim suçlanıyor? Tüccar suçlanıyor. Peki bu zamları yaptı diye CHP dışında tutarlı, aklı başında bir eleştiri getiren başka bir parti var mı, yok. Biz yapıyoruz, çünkü biz vatandaşımızı seviyoruz. Elektriğe, doğalgaza, köprü geçişlerine, otoyollara zam yapacaksınız dönüp esnafı, sanayiciyi, berberi, manavı suçlayacaksınız. Zamları yapan kim? Kendileri. Bütün zamları kendileri yapıyorlar, fiyat artışlarından da dönüp şikayet ediyorlar. En büyük rantı sağlayan inşaat sektörüydü. İstanbul'a...