09 / 05 / 2024

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, "Kentsel dönüşüm Manisa için çok önemli ve gerekli ama dönüşümü gerçekleştirirken öncelikle bilgi kirliliğini önlememiz gerekiyor." dedi.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Yunusemre'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinde çıkarılmak istenen spekülasyonlara karşılık cevap verdi. 

Yunusemre kentsel dönüşüm projesi askıya çıktı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinin askıya çıktığını duyurdu. 

Manisa Yunusemre'de konut sorunu çözülüyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi bölgedeki konut sorununa neşter vuruyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Reklam değil; iş yapıyoruz” diyerek hedeflerinin modern bir kent yaratmak olduğunu söyledi.

Yunusemre'de dönüşüm planları onay bekliyor!

Türkiye’ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bakanlığa gönderilen planların yılsonuna kadar onaylanmasını beklediklerini söyledi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm tanıtıldı!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 4 mahallede gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Çerçi, kimsenin mağdur olmayacağı bir proje başlatacaklarını söyledi.

Manisa Yunusemre'deki kentsel dönüşümde son durum!

Manisa Yunusemre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının son detaylarını anlattı.

Manisa Yunusemre'de 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi, 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı’nın açılışını gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi açılışa katılarak, çözüm odaklı bir belediye olarak hizmet ettiklerini belirtti.

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan Haberi

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, Yeni Mahalle esnafını ziyaret etti, açılışlara katıldı. Esnafın ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Arslan, insan odaklı belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarını belirtti. Yeni Mahalle'nin son yıllarda hızla büyüyen ve genişleyen mahallerinden biri olduğunu kaydeden Arslan, şöyle konuştu: "Kentsel dönüşüm Manisa için çok önemli ve gerekli ama dönüşümü gerçekleştirirken öncelikle bilgi kirliliğini önlememiz, ranta asla geçit vermememiz gerekiyor." Kendine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Arslan. "30 Mart'tan itibaren Yunusemre ilçemizi Manisa'nın gözbebeği. Ege'nin incisi yapacağız" diye...