19 / 05 / 2024

Christian Grey

Christian Grey

Grinin 50 Tonu' henüz gösterime girmedi ancak filmde kullanılan lüks ev, üç boyutlu bir turla gezilebiliyor L. James'in çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan 'Grinin 50 Tonu', ülkemizde 13 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Hepsiburada'dan sevgililer gününe özel kampanya! Nespresso kahve makinelerinde hemen al sonra öde avantajı

Sevdiğinizle en özel ve mutlu anları hepsiburada'nın kampanyası ile taçlandırın. Sevdiğinize alacağınız onu özel hissettireceğiniz anları espresso Essenza Mini C30 Grey Kahve Makinesi ile ölümsüzleştirin. O da her kahve içtiğinde sizi hatırlasın. Peki Nespresso Essenza Mini C30 Grey Kahve Makinesi f

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayşe Karadağ Erdoğan ve Ramin İsmaili ortaklığında kuruldu.

Grey Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Şeref Turan tarafından kuruldu.

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağıgül Özbörçek ve Sinem Gazi ortaklığında kuruldu.

Birevim, Christian König'i konuk etti!

Birevim, “90 Günde Birlikte Mümkün”de Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König'i konuk etti...

Birevim'in '90 Günde Birlikte Mümkün' canlı yayınları başladı!

Koronavirüs salgını günlerinde çalışanların gelişim ve motivasyonu için, “90 GÜNDE BİRLİKTE MÜMKÜN” başlıklı bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi başlatan Birevim'in, geçen haftaki konuğu Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König oldu...

Christian Berger, Kilis'teki hastane inşaatını inceledi!

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Sağlık Bakanlığı ile Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası arasındaki protokol kapsamında yapılan Kilis'teki hastane inşaatına gitti. Berger, inşaattaki ilerlemeden memnun olduğunu belirtti... 

İstanbul Havalimanı'na lüksün devleri geliyor!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı dev moda markalarını da cezbetmeyi başardı. 59 yabancı markanın yer alacağı alanda Fransız moda markası Christian Dior en büyük mağazalarından birini açmaya hazırlanıyor. 

Peker GYO Heinsberg binasının tadilatını yaptıracak!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Heinsberg bina daire içi ve dış cephe tadilat işlemleri için Herrn Christian Wotzka şirketi ile sözleşme imzalayacak. 

Zehnder yeni ürünü Universal’ı tanıttı!

Zehnder’in, yeni ürünü Universal’ı Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer tanıttı. İsviçre’de satışa sunulmuş olan Universal, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak

Grey Madencilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Madencilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 400 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Esenyurt, Piri Reis Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Christian Grey Haberi

Christian Grey

Grinin 50 Tonu henüz gösterime girmedi ancak filmde kullanılan lüks ev, üç boyutlu bir turla gezilebiliyor

L. James'in çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan 'Grinin 50 Tonu', ülkemizde 13 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak. Tüm dünyada merakla beklenen filmin hayranları, o zamana kadar baş kahraman 'Christian Grey'in evinde üç boyutlu bir yolculuğa çıkabilecek. christiangreysapartment. com sitesine girenler; Jamie Dornan'ın canlandırdığı 'Christian Grey'in süper lüks penthouse'unu keşfediyor. Milyarder playboy 'Grey'in sesi de, bu yolculuğa eşlik ediyor. Ok işaretlerini takip ederek yemek odası, oturma odası, yatak odası ve kırmızı odada dolaşabiliyor, '+' işaretlerine tıklayarak filmde o noktada geçen sahneleri...