23 / 07 / 2024

Ci Group konut projeleri

Ci Group konut projeleri

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Tebernüş Kireçci: Yabancıya vatandaşlık karşılığı konut satışı yasaklanmalı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre  ülkemizde ocak-haziran döneminde yabancılara konut satışı, yüzde 45,7 azaldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci vatandaşlık karşılığı konut satışının yasaklanması gerektiğine dikkat çekti. 

Tebernüş Kireçci konut fiyat endeksini değerlendirdi! Maliyetlerdeki artış fiyatlardan çok fazla!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Mayıs 2024 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci verileri değerlendirerek, maliyetlerdeki artışın fiyatlardan çok fazla olduğunu söyledi.

Tebernüş Kireçci sordu: Türkiye'de konut kalitesi iyiye mi gidiyor, kötüye mi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye'de konut kalitesi ile ilgili açıklama yaptı ve kalitenin kötüye gittiğine dikkat çekerek, nedenlerini açıkladı. İşte o paylaşım...

Tebernüş Kireçci konut satışı rakamlarını değerlendirdi: Konutta ikinci elde fırsatlar var!

Türkiye İstatistik Kurumu, konut satışı rakamlarını açıkladı.  Türkiye genelinde konut satış sayısı, mayısta geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 2,4 azalışla 110 bin 588'e geriledi.  Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, rakamları sosyal medya hesabından değerlendirdi. 

Tebernüş Kireçci konut almak isteyenleri uyardı: İkinci elde fırsatlar var!

TÜİK verilerine göre, Türkiye genelinde konut satışları Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalırken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci verileri değerlendirdi ve sıfır konutların pahalı olduğunu ama ikinci elde fırsatların devam ettiğini belirtti.

Tebernüş Kireçci: Konut fiyatları ile diğer yatırım araçları arasında ilişki vardır!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırım yapmak isteyenlere seslenerek, konut fiyatları ile diğer yatırım araçları arasında ilişki olduğunu söyledi ve açıkladı. İşte ayrıntılar...

Tebernüş Kireçci açıkladı! Konut, dolar, faiz ve hisse! Uzun vadede kazanmak isteyenler neye yatırım yapmalı?

Milyonlarca yatırımcı uzun vadede hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını araştırıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırımcılara en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 

Hangi yatırımcılar konutunu satıyor?

Milyonlarca konu sahibi çeşitli sebeplerden dolayı konutlarını satılığa çıkarıyor. Peki hangi yatırımcılar konutunu satıyor? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci kimlerin konut sattığını 3 maddede açıkladı. 

Tebernüş Kireçci'den konut fiyat endeksi yorumu: Artış hızının yavaşlaması sizi yanıltmasın! 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından, konut fiyat endeksindeki artışı değerlendirdi. Kireçci ''Artış hızının yavaşlaması sizi yanıltmasın'' dedi.

Tebernüş Kireçci sordu: Konut fiyatlarının düşeceği beklentisi var ama satışlar artıyor! Neden?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Şubat'ta konut satışları arttı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından piyasada konut fiyatlarının düşeceği beklentisi olduğuna dikkat çekti ve bir soru yöneltti. İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar

Tebernüş Kireçci: Konut inşaatları hız kesecek, şu anki konutlar daha da değerlenecek!

Dün TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 67,87 artış gösterirken, aylık da yüzde 15,70 yükseldi. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, verileri değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Tebernüş Kireçci konut yatırımcıları yurt dışına kaçıyor diyerek seslendi: Tehlikenin niçin kimse farkında değil?

Konut satışları ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Bu durumun konut piyasasında olumsuz gelişmelere neden olacağını belirten Tebernüş Kireçci ''  Tehlikenin niçin kimse farkında değil?'' diyerek isyan etti. İşte detaylar...

Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor?'' sorusunu sordu, vatandaş yanıtladı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik o analizi...

Ci Group konut projeleri Haberi

Ci Group konut projeleri

Deri ve deri ürünleri, pet ürünleri, inşaat ve eğlence sektöründe hızlı büyümesini sürdüren Ci Group, 38 yıldan bu yana faaliyet gösteriyor. Ayrıca yeni sektörler için yatırımlarına da devam eden Ci Group’un kurucusu Aktaş Ailesi. Aile şirketi olarak kurulmuş ve zaman içinde gelişerek büyük bir grup şirketi halini almış.

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre, uzun yıllar sanayinin farklı dallarında faaliyet gösteren Aktaş Ailesi, sanayiden inşaata, prekast yapı elemanları üretiminden madenciliğe, hayvansal ürünlerden deri, kedi-köpek maması üretimine birçok alanda yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteriyor.

Şirketin Yönetim Kumlu Başkanlığını babasından devralarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren tüm markalarını Ci Group çatısı altında toplayan Cihan Aktaş, “Başta ABD olmak üzere tüm Avrupa ülkeleri ve Güney Amerika’ya milyonlarca dolar hacminde ihracat yaparak yüzlerce kişiye istihdam sağlıyoruz....