17 / 05 / 2024

cibali iskelesi

cibali iskelesi

1983 yılında Denizcilik Bankası Cibali, Vaniköy, Yenimahalle, Küçüksu, Salacak, Defterdar Eski İskele ve Kadıköy İskelesi'nin bir bölümünün kiraya verileceğini açıklaması, bazı vatandaşlar arasında tepkilere yol açmış.

Fatih Cibali Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Cibali Mahallesi, 1023 ada, 5, 6, 8 parsel, 1024 ada, 1 ve 12 parsel, 1047 ada 1 parsel, 1022 ada, 19, 23 ve 24 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Almanya'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde inşaat yapılan binanın iskelesi çöktü. Çöken iskelenin bir kısmının altında biri Türk, iki işçi kaldı..

Rize'de iş makinesinin çarptığı inşaat iskelesi otomobilin üzerine devrildi!

Rize Hemşin'de iş makinesinin çarptığı iki katlı inşaat iskelesi bir otomobilin üzerine devrildi.

Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Beyoğlu'nda Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü.

Rize'de inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Rize'de 13 katlı bir inşaatın iskelesi çöktü. Olay sonucu 2 işçi yaralandı.

Adıyaman Kahta'da inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde inşaat iskelesi çöktü. Olay sonucunda 2 işçi yaralandı.

Fatih'te 4 katlı binanın inşaat iskelesi çöktü!

Fatih'te sabah saatlerinde yıkım aşamasında olan 4 katlı binanın inşaat iskelesi çöktü. Çökme sırasında bölgede kimse olmaması büyük bir faciayı önledi.

Mersin'de inşaat iskelesi çöktü: 4 yaralı!

Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan bir inşaat iskelesi çöktü. Olay sonucunda 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Karaköy İskelesi hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

Cibali Bilgi Evi, Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi!

Fatih Belediyesi'nin onrarım yaptıktan sonra bilg evi olarak kullandığı Cibali Bilgi Evi binası 10 yıllığına Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi.

Cibali Ayakapı Hamamı 3 milyon dolara satılıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde Museviler için inşa edilen 453 yıllık Cibali Ayakapı Hamamı satılıyor. Hamam, 3 milyon dolara satışa çıktı.

Konya'da inşaat iskelesi çöktü!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde inşaat iskelesi çöktü. Kazada Nurettin Büyük Koçak (50), Kubilay Us (25) ve Afgan uyruklu bir işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

cibali iskelesi Haberi

cibali iskelesi



Yedi iskelenin lokanta yapılmaması istendi


   Denizcilik Bankası Emlak İşleri Genel Müdürlüğü'nün bir süre önce Cibali, Vaniköy, Yenimahalle, Küçüksu, Salacak, Defterdar Eski İskele mahalli ile yeni Kadıköy İskelesi'ndeki 5 numaralı bölümün kiraya verileceğini açıklaması, bazı yurttaşlar arasında tepkilere yol açtı.

   Vaniköy'de İsmail Çelik adlı yurttaş, Vaniköy Cami'ne yaklaşık beş metre uzaklıktaki iskelenin içkili eğlence yeri yapılmasından endişe duyduklarını ileri sürerek, ''Caminin önünde meyhane olmasını hoş görmem. Biz camide namaz kılarken, hemen yanımızdaki meyhanede sarhoşların bağırtısı huzursuzluk yaratır'' dedi. Ahmet Memişoğlu da, ''Vaniköy Cami'nin tarihi bir esrpisi var. En azından tarihe saygısızlık olur'' şeklinde düşüncelerini dile getirdi. Kiraya verilecek öteki...