01 / 05 / 2024

Cıbıltepede haftasonu yoğunluğu

Cıbıltepede haftasonu yoğunluğu

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 2634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen kayak severler, snowboard ve kızaklarla kaymanın keyfini yaşadı.

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

Deprem riski olan bölgelerde nüfus yoğunluğu azaltılmalı!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, deprem bölgesi ve deprem riskli yerler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erol, deprem önlemleri kapsamında öncelikle riskli yerlerde nüfusun azaltılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklamalar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı!

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı. Genele bakıldığında yakın izlemedeki kredilerde yüzde 244 artış yaşandı... 

Kentsel dönüşümde 5,8 yoğunluğu!

5,8 büyüklüğündeki deprem İstanbullulara kentsel dönüşüm gerçeğini bir kez daha hatırlatırken, evlerini güvenli hale getirmek isteyenler soluğu belediye ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri’nde aldı. 

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Yabancıya konut satışında bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu dağıtmalıyız!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Yabancıya konut satışında, İstanbul genelinde bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu sektörümüz adına Avrupa Yakası’na doğru dağıtmamızın faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi...

Mevlüt Uysal: İstanbul'da trafik yoğunluğunu yüzde 17 azalttık!

İBB Başkanı Uysal, İstanbul'da ulaşımın akıllanması için yaptıkları yatırımlar sayesinde, şehir trafiğindeki yoğunluğu yüzde 17 azalttıklarını ifade etti..

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde imar barışı yoğunluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "imar barışı" düzenlemesinden yararlanmak için adreslerini kayıt altına almak isteyen Ankaralılar, yoğunluk yaşatıyor. 

Cıbıltepede haftasonu yoğunluğu Haberi

Cıbıltepede haftasonu yoğunluğu

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Cıbıltepe'de haftasonu yoğunluğu yaşanıyor.


Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 2634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen kayak severler, snowboard ve kızaklarla kaymanın keyfini yaşadı.


Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cıbıltepe'nin, Türkiye'de kayak sezonunu ilk açan ve en son kapatan kayak merkezi olma özelliğini taşıdığını söyledi.


Merkezde mevcut 9 pistin tamamında kayak yapıldığını belirten Gürbüz, şunları kaydetti:


"Şu an itibariyle ikinci etap pistlerimizde bastırılmış 80 santimetre kar kalınlığı var. Kayak yapmak için pistlerimiz ideal duruma getirildi. Biz kar eriyene kadar kayak tutkunlarımızın bu güzellikten, bu keyiften yararlanmasını bekliyoruz. Mekanik tesislerimiz hafta içi olmak kaydıyla sürekli çalışıyor. Otellerimizle koordineli olarak çalışıyoruz ve en az 15 gün daha bu şekilde devam...