17 / 05 / 2024

çiçek evler teslim tarihi

çiçek evler teslim tarihi

Çiçek Evler teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlendi İzmir Akevler Basınsitesi bölgesinde 3 blok halinde yükselen proje Çiçek İnşaat imzası taşıyor, projede satışlar devam ediyor...

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Semih Çiçek tarafından kuruldu. 

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Ayvalık Çiçek Adası 105 milyon liraya satılıyor!

Balıkesir'in Ayvalık ve Gömeç ilçelerinde bulunan 265 bin metrekarelik Çiçek Adası sahibinden 105 milyon liraya satılıyor.

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beril Demirel tarafından kuruldu...

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Kahramanmaraş Karaelbistan ve Çiçek imar planlarında sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan'da Çiçek ve Karaelbistan Mahelleleri için imar planında son aşamaya gelindi. Elbistan Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşümü hızlı şekilde gerçekleştireceğiz." dedi.

Sebahattin Gülçiçek: Gayrimenkul akademisi kurulmalı!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en önemli sorununun eğitim olduğuna işaret eden Sebo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, gayrimenkul akademisi kurulması önerisinde bulundu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Uzundere 1. Etap kentsel dönüşümde evler teslim edildi!

Türkiye’deki ilk uzlaşmalı ve yerinde dönüşüm projesinde evler teslim edildi. Uzundere 1. Etap'taki yeni evlere taşınan aileler mutluluklarını dile getirdi.

çiçek evler teslim tarihi Haberi

çiçek evler teslim tarihi


İzmir Akevler Basınsitesi bölgesinde Çiçek İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiçek Evler projesi 3 blok halinde yükseliyor. Proje 113 konuttan meydana geliyor.


Çiçek Evler teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. İzmir Çiçek Evler 'de;  3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri bulunuyor.


Çiçek İnşaat Çiçek Evler 7 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor, projedeki konutların fiyatları 400 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Akevler Çiçek Evler 'de; kütüphane, yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk parkı, toplantı salonu,  ve yapay şelale bulunuyor.


İzmir Çiçek Evler; Konak'a 4 kilometre, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 900 metre, Göztepe Metro İstasyonu'na 700 metre, Agora Alışveriş Merkezi'ne 5 kilometre,  sahil yoluna 1.5 kilometre, otobana 3.5 kilometre,...