28 / 04 / 2024

Çiçek Plaza iletişim

Çiçek Plaza iletişim

2016'nın ilk aylarında bitirilmesi planlanan Çiçek Plaza, hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı. Çiçek Plaza; Bornova-Bayraklı'da farkındalık yaratacak bir iş merkezi projesi olarak yükseliyor.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ü satıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Güzelbahçe'ye yeni proje!

Çiçek Kardeşler İnşaat’ın Bayraklı’da hizmete aldığı Çiçek Plaza; konumu, ferah ve lüks çalışma ortamı ile yatırımcıyı kendine çekmeyi başardı

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

İzmir Çiçek Plaza açıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

Bayraklı Çiçek Plaza'da yaşam başladı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza; konumu ve lüks çalışma ortamının yanı sıra sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları buluşturdu.

İzmir Çiçek Plaza haziran ayı içinde tamamlanacak!

İzmir inşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarladığı Çiçek Plaza’nın haziran ayı içinde tamamlanacağını duyurdu

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Çiçek İnşaat imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Bayraklı İlçesinde inşa ediliyor. Proje toplam 164 adet ofisten oluşuyor. İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Çiçek Plaza iletişim Haberi

Çiçek Plaza iletişim

Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkındalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor. İş dünyasının yeni yatırım merkezi Bornova ve Bayraklı arasında konumlanan Çiçek Plaza, Çiçek İnşaat'ın özgün bakış açısı ile günümüzün iş merkezi anlayışına farklılık getiriyor. Ferahlığı ön planda tutan, sosyal olanakları ile cezbeden, uygun fiyatları ile ulaşılabilir ofisler yaratıyor. îş hayatına 1970'li yılların başında gayrimenkul alım satım işiyle başlayan Çiçek Kardeşler İnşaat, 1987 yılında sektördeki birikim ve tecrübeleriyle inşaat sektöründe kaliteli ve güvenli yapılar inşa etmiş ve yirmiden fazla projede başarıyla tamamladı. 


Proje teslim öncesi ve sonrası hizmet anlayışından ödün vermeden bugünlere gelen Çiçek Kardeşler İnşaat'ın devam eden projeleri arasında Gaziemir'de konumlanan Çiçek Park, Basmsitesi'nde bulunan Çiçek Evler de...