15 / 05 / 2024

çiçekdağı toki başvuruları 2020

çiçekdağı toki başvuruları 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 25 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları 26 bin kişi azaldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, piyasa beklentilerinin altında gerçekleşen işsizlik maaşı başvuruları geçen hafta bir önceki haftaya göre 26 bin kişi azaldı.

DSİ 908 sürekli işçi alımı İŞKUR başvuru ekranı! DSİ işçi alımı başvuruları resmen başladı! Şartlar peş peşe açıklandı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 908 sürekli işçi alımı yapılağı geçtiğimiz günlerde açıklandı. DSİ işçi alımı başvuruları resmen başladı Peki başvuru şartları neler? DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 

Bekçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? 2023 yılında bekçi alımı yapılacak mı?

Kamuya yapılacak personel alımlarına ilişkin araştırmalar gündemde yer almaya devam ediyor. Peki, Bekçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? 2023 yılında bekçi alımı yapılacak mı?

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona erecek. Pek TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ arsa 2022 başvuruları ile ilgili detaylar...

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek.

TOKİ İlk İşyerim projesi başvuruları ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilecek?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi bugün açıklandı. İlk Evim ve İlk İşyerim projesi kapsamında 50 bin iş yeri yapılacağı açıklandı. Herkes merakla bu kampanyadan kimlerin yararlanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte İlk İşyerim Projesi detayları…

TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

Milyonlarca kişinin merakla takip ettiği 81 il için dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ sosyal konut projesi detayları netleşmeye başlıyor. Peki TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabillir? Başvuru tarihleri belli oldu mu? 

Bekçi alım başvuruları 2022 ne zaman bitiyor ? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? 

EGM PA bekçi alım başvuruları 28 Nisan 2022 tarihi itibariyle başladı. Peki, bekçi alım başvuruları ne zaman bitiyor? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar...

OGM 5 bin personel alıyor! Başvurular başladı! İşçi alımı başvuruları nasıl yapılır?

OGM işçi alımı başvuruları bugün başladı. 15 Nisan'da sona erecek başvuruların detayları belli oldu. Peki OGM işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

OGM işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? OGM 5 bin personel alımı başvuru şartları belli oldu mu?

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 5 bin personel alımı yapacak. Yapılan duyurunun ardından OGM’nin 5 bin personel alımı başvuru şartları merak ediliyor. Peki OGM 5 bin personel alımı başvuru şartları nedir? OGM işçi alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar…

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Şanlıurfa Eyyüpnebi TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Eyyüpnebi projesinde yer alan 83 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

çiçekdağı toki başvuruları 2020 Haberi

çiçekdağı toki başvuruları 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede toplam 25 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

Açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunulan TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir 2020 projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çiçekdağı 2020 projesinde en düşük konut bedeli 145 bin 824 TL, en yüksek konut bedeli 193 bin 62 TL olarak belirlendi.

Ödenecek peşinat bedellerinin 14 bin 582 TL ile 38 bin 612 TL arasında değiştiği TOKİ Çiçekdağı projesi için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade...