29 / 04 / 2024

çiftay inşaat Ziya Aydın 

çiftay inşaat Ziya Aydın 

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Ziya Aydın, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinde sürpriz ayrılık!

Pasifik İnşaat ile Çiftay'ın Ankara’da yapımı devam eden konut, ofis, AVM, otel, okul ve hastaneden oluşan projedeki ortaklığı sonlandı. Çiftay, 4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinden ayrıldı.

Isparta Şehirlerarası Terminal'in kaba inşaatı bitti!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde inşaat çalışmaları süren Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminali yerinde inceledi.

Isparta Şehirlerarası Terminal'in inşaatı tam gaz!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Isparta Şehirlerarası Terminal inşaatını inceledi.

Samsun Müzesi'nin inşaatı yükseliyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi inşaatını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bafra'ya yapılan ikinci köprü inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını yerinde inceledi.

Isparta Yeni Otogar Yaşam Alanı'nın inşaatı başlıyor!

Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda inşaat çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, proje alanını inceledi.

Pasifik - Çiftay İnşaat ortaklığından Merkez Ankara projesi!

Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat işbirliğiyle Ankara'ya karma proje geliyor. Yenimahalle'de hayata geçirilecek projede 2.020 konut ve 1320 ticari ünite olacak. Satışlar ise yıl sonunda başlayacak.

İnşaat sektörü ekonominin şah damarı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada" İnşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir. Çünkü ekonomimizin şah damarı inşaat sektörüdür" dedi.

Panorama 1919 Müzesi inşaatında son durum!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, milli mücadele ruhunu derinden hissettirecek ve yaşatacak Panorama 1919 Müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Pasifik-Çiftay İnşaat EGO arsası projesinin detayları belli oldu!

Pasifik İnşaat ile Çiftay İnşaat'ın Ankara Yenimahalle'de Emlak Konut GYO arsasında inşa edeceği projede detaylar belli oldu. Proje içerisinde 2 bin 510 daire, 313 oda kapasiteli otel yer alacak.

İstikrar inşaat sektörünü hızla büyütecek!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, inşaat sektörünün ekonomik ve siyasi istikrarı yakalamış bir ülkede daha güçlü bir yapıda yoluna devam edeceğini belirterek "Bu da bizi yatırım yapmaya teşvik edecek" dedi.

Samsun raylı sistem hattının inşaatı 2016'da bitecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Shell Kavşağı ile Tekkeköy arasındaki raylı sistem inşaatının bitirilmesi ile ilgili net tarih verdi. Sistem 10.10.2016'da hizmete giriyor.

çiftay inşaat Ziya Aydın  Haberi

çiftay inşaat Ziya Aydın 

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın; 1963 yılında istihraç, hafriyat ve dekapaj faaliyetleri ile maden ocakları işletmeciliğine giriş yaptı.

1987 yılında tecrübesini, prensiplerini ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan iş disiplinini Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. adı altında toplamış ve faaliyetlerini bu çatı altında yürütmeye devam etti.

Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Merhum Ziya Aydın'ın cenazesi 24.10.2017 Salı (bugün) Karşıyaka Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.


Türkiye'nin kalkınma sürecinde üzerine düşen sorumluluğun ciddiyeti ile çalışmalarını sürdürmektedir. Geride bıraktığı çeyrek asırı aşan zamanda sektöründe öncü ve köklü kuruluşlar arasında yer alan şirket, madencilik faaliyetlerine inşaat, enerji ve turizmi dahil ederek büyümeye devam etmekte.

Donanımlı teknik kadrosu, çağdaş çalışma alanları, her geçen...