13 / 05 / 2024

çiftçi towers açık adres

çiftçi towers açık adres

Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede ; Çiftçi Towers Zincirlikuyu'da Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul adresinde yer alıyor...

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da bulunan Çiftçi Towers't bulunan 437 taşınmaz icradan satışa çıktı. 4 milyar 289 milyon 645 bin TL fiyat biçilen dükkan ve daireler kısa sürede kapış kapış satıldı. İşte detaylar...

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma nedeniyle geçen yıl inşaatı durdurulan Çiftçi Towers mahkemelik oldu. Aralarında Ferit Şahenk'in de bulunduğu proje sahipleri projede gecikme nedeniyle dava açtı.

Türkerler Holding'ten Çiftçi Towers mühür açıklaması!

Dün Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan "Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers mühür" haberine ilişkin Türkerler Holding açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Zincirlikuyu Çiftçi Towers'a mühür!

İstanbul Zincirlikuyu’da Çiftçiler Holding’in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiftçi Towers projesi mühürlendi.

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition, Çiftçi Towers'ta düzenlenecek!

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.

Burçin Okur Çiftçi Towers’ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’nin en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselen ve dünyaca ünlü mimarlık ve mühendislik şirketleri tarafından tasarlanan Çiftçi Towers projesinin başına, bankacılık sektörünün yakından tanıdığı isimlerden Burçin Okur atandı.

Kadir Topbaş'tan Çiftçi Towers ve 42 Maslak soru önergelerine cevap!

Kadir Topbaş, Çiftçi Towers ve 42 Maslak ile ilgili soru önergelerine tam bir yıl sonra cevap verdi. İBB ve ilçe belediyelerinin milyarlarca liralık rant yaratılan projelerde hiçbir denetim yapmadığı ortaya çıktı.

Çiftçi Towers projesi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Zincirlikuyu'daki konumu ile oldukça merkezi bir lokasyonda bulunan Çiftçi Towers,yaklaşık 44 bin metrekare arazide, zarif 45 katlı iki kule sadece 290 konut içeriyor.

çiftçi towers açık adres Haberi

çiftçi towers açık adres


288 daireden meydana gelen Çiftçi Towers projesi İstanbul Zincirlikuyu'da 45 katlı 2 kule halinde yükseliyor. 25 bin metrekare inşaat alanı olan Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesi 2015 yılında tamamlanıyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında değişiyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde 2+1'den, 6+1'e kadar daire çeşiti yer alıyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu'da 211 metrekare ile 578 metrekare arasında değişen daireler bulunuyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede?



Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede?


Çiftçi Towers Zincirlikuyu adres: Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul



Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede? Kroki:




Telefon: 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Gülcihan...