02 / 05 / 2024

çiftçi ürün bildirimi

çiftçi ürün bildirimi

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren yeni bir düzenleme geliyor. Yapılacak düzenlemeyle bir yıl ekilmediği belirlenen araziler ekilecek ve arazi sahibine kira ödenecek. Aynı zamanda üreticilere tarlasına ne ektiğini bildirme zorunluluğu da getiriliyor. İşte ayrıntılar...

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin heyecanla beklediği gün geldi. Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. 

Çiftçiler dikkat! Sakın kaçırmayın: Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurular yarın başlıyor!

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlar yarın resmen başlıyor. Peki ÇKS kaydı nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Ona yeşil altın diyorlar... Toprağa eken çiftçi zengin olmanın da ötesine gidiyor... Fiyatı her gün zamlanıyor

Çiftçilik ile ilgilenen vatandaşlar hangi ürünleri ekmeleri durumunda daha fazla para kazanacaklarını araştırıyorlar. İşte bu vatandaşlar için vazgeçilmez bir ürün var.

Arzum AR2002 Cookart Maxi Çift Camlı 50 lt Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2002 Cookart Maxi Çift Camlı 50 lt Fırın,sahip olduğu geniş iç hacim ve ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme ve ısıtma işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

Yoğurt yapma özelliğine sahip çift bölmeli fırın ile tanışın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanmak için tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ön plana çıkıyor. 

Alım fiyatlarını beğenmeyen çiftçi buğday ve arpa ekimine yöneldi. Peki 2023'te hangi ürünlerde ithalat artacak?

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin bu yıl buğday ve arpaya iyi fiyat vermesi çiftçinin ekim kararlarını etkiledi. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde çiftçi ektiği ürünlerden hububata doğru kaydı. İşte bölge bölge vazgeçilen ürünler...

Çiftçinin rüyası Hattat Traktör 240S ve 255T Eylül fırsatlarını kaçırma! İşte 23 Eylül 2022 Hattat fiyat listesi

Hattat Traktörün bağ ve bahçelerin rahat işlenmesi için geliştirdiği 240S ve 255T modelleri orijinal Perkins motoru ile çiftçinin rüyalarını gerçeğe dönüştürüyor. İşte Hattat traktörün Eylül ayı fiyat listesi

Hattat Traktör'ün güncel fiyatları yayımlandı! 295 / 305 / 398... İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçilerin merakla takip ettiği Hattat Traktörün eylül ayı fiyatları açıklandı. Peki, Hattat Traktör'ün Eylül 2022 fiyatları ne kadar? Hattat traktör fiyatları kaç TL? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bahçe, tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör'ün fiyat listesi açıklandı! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği  Hattat Traktörün Ağustos 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki, Hattat traktörün Ağustos 2022 fiyatları ne kadar? Hattat bahçe traktör fiyatları kaç lira? İşte 6 Ağustos  2022 fiyat listesi...

Bahçe, tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör'ün fiyat listesi yayımlandı! 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği  Hattat Traktörün Temmuz 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki, Hattat traktörün Temmuz 2022 fiyatları ne kadar? Hattat bahçe tektör fiyatları kaç lira? İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

çiftçi ürün bildirimi Haberi

çiftçi ürün bildirimi

Türkiye’de 3,5 milyon hektar civarında ekilmeyen arazi olduğu tahmin ediliyor. Yani Türkiye genelinde yaklaşık yüzde 10’luk ekilebilir alanın boş olduğu hesaplanıyor. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, katıldığı bir toplantıda bu alanların kullanımıyla ilgili milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren devrim niteliğindeki kararları duyurdu. 

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren yeni bir düzenlemeyi açıklayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tüm detayları aktardı. Buna göre hem ekilmeyen arazi kalmayacak hem de çiftçilere ne ektiğini bildirme zorunluluğu getirilecek. 

İşte milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin açıkladığı o yeni düzenlemeler...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuyla ilgili açıklamasında, ekilmemiş arazilerin dikkatle izleneceğinin altını çizerek. Kirişci, 1 sene boş kaldığı belirlenen arazilerin ekilmesinin sağlanacağına ve arazi sahibine kira ödeneceğine dikkat çekti. 

Türkiye Gazetesi'nden Ömer Temür'ün haberine...