19 / 05 / 2024

Çifte Gelinler Konaklama

Çifte Gelinler Konaklama

Çifte Gelinler Konaklama Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, İrfan Çeçen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Mart'ta kuruldu

Öğrencilerin konaklama alanlarında yeni dönem başlıyor!

6 Mayıs'ta Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmeliğe göre, öğrencilere konaklama adına hizmet verecek işletmelerin yanı sıra ev sahipleri de il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinden ruhsat almak zorunda...

Çevreye duyarlı konaklama tesisleri artacak!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında turizm sektörü üzerine görüşlerini paylaştı. Gökkaya, Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri'nin sayısının artırılması konusunda çalışmaları anlattı.

Gemlik Karacaali’ye konaklama tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Yılmaz, Yalım Pamir Birlik ve Rabia Birlik ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sinop'un konaklama tesisine ihtiyacı var!

Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya kentin en büyük probleminin konaklama tesislerinin yetersiz olduğunu dile getirdi.

Çevreye duyarlı konaklama tesisi belgesi verilmesine dair tebliğ!

Çevreye duyarlı konaklama tesisi belgesi verilmesine dair tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Çevreye duyarlı konaklama tesisi belgesi verilmesine dair tebliğ metni..

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Salim Karaca, Ahmet Aydoğan ve Özlem Hacıkasımoğlu ortaklığında kuruldu.

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi kuruldu!

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi Burhan Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi Ahmet San ve Emin Günal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konaklama sektöründe yatırım stratejileri nasıl şekillenecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Mehmet Küçükkaya bugünkü yazısında konaklama sektöründe yatırım stratejilerinin nasıl şekilleneceğinden bahsetti. İşte o yazı...

Alanya'daki konaklama tesislerinin envanteri çıkarılıyor!

Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından eksikliği duyulan konaklama tesisleri bilgi envanterinin oluşturulmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Sivas Ulu Cami ve Çifte Minareli Medrese’nin restorasyonuna tepki!

Anadolu’nun ilk camilerinden olan Sivas’taki Ulu Cami ve Çifte Minareli Medrese’de yapılan restorasyon büyük tepki topladı.

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Çifte Gelinler Konaklama Haberi

Çifte Gelinler Konaklama
Çifte Gelinler Konaklama Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, İrfan Çeçen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Mart'ta kuruldu. Şirketin iş konusu; turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri bu yerleri almak,satmak kiralamak ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Çifte Gelinler Konaklama Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Kumkapı, Muhsine Hatun Mahallesi, Çifte Gelinler Caddesi,...