06 / 05 / 2024

çiftlik bank sahibi mehmet aydın kim

çiftlik bank sahibi mehmet aydın kim

Milyonlarca lirayı toplayıp ortadan kaybolan Çiftlik Bank’ın sahibi ve kurucusu Mehmet Aydın’ın ‘franchising’ yöntemi ile Türkiye genelinde 150 bayilik verdiği bilgisi öğrenildi. 

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

ING'den beklenmedik bir kampanya geldi. Taşıt kredisi kampanyası sunan banka 400 bin lira limitiyle öne çıkmaktadır. Hayalinizdeki arabaya bu taşıt kredisi ile ulaşmak artık kolay. Pek çok çeşitteki araç için geçerli olan bu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. İşte ING Bank taşıt kredisi detaylar

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faizsiz konut sistemiyle ilgili talimat!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Lütfi Elvan’a 'faizsiz konut alma sistemi' hakkında talimat verdi. Erdoğan'ın “Lütfi, şu işe bir çekidüzen verin. Bunlarla ilgili şikâyetler artıyor, yakında Kombassan, Çiftlik Bank işine dönecek. Batarlarsa devlete yük olacak hepsi” dediği iddia ediliyor.

Katarlılara arazi satma vaadiyle 40 milyon liralık vurgun!

Ankara'da "Çiftlik Bank" benzeri yapılanmayla dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı. Dolancırıcılar arazileri yüksek karla Katarlılara satacaklarını söyleyerek 20 kişiyi yaklaşık 40 milyon lira dolandırdı...

Tosuncuk Mehmet Aydın Giresun’da villa yaptırmış!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın'ın Giresun’da yaptırdığı villlada bir kez kalabildiği ortaya çıktı..

Enerji Emlak vatandaşı 100 milyon TL dolandırdı!

“Çiftlik Bank” mağdurlarının yankıları devam ederken bir yeni “dolandırıcılık” iddiası da Esenyurt’tan geldi. Enerji Emlak vatandaşı 100 milyon TL dolandırdı.

Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girdi!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girip yatırım yaptığı öğrenildi.

İsa Karademir 5 restoran ve 17 tarla satın almış!

Çiftlik Bank benzeri sistemle üyelerinden para topladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma yürütülen Kayseri merkezli Anadolu Farm firmasını kuran kişinin, bankacı olduğu ve bu yüzden şirket kaydını kendi üzerine yaptırmadığı söyleniyor. 

Mehmet Aydın eşine villa alması için 1.7 milyon lira yolladı!

Türkiye'nin gündemine oturan Çiftlik Bank soruşturmasında yeni detaylar çıkıyor. 

Sütbank'ın icradan satışı gündemde!

Çiftlik Bank'tan sonra Sütbank da batıyor. Sütbank'ta kalan hayvanlar ve tesisin icra yolu ile satışı gündemde...

Mehmet Aydın'ın Beykoz'daki villası için icra işlemi başladı!

511 milyon liralık vurgunun ardından Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Beykoz Acarkent'teki kiralık villasına baskın düzenlendi. 

Mehmet Aydın Uruguay'da zenginlerin yaşadığı siteden ev aldı!

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın geçen sene Uruguay'a giderek son model bir araç, bir malikâne ve bir yat aldığı ortaya çıktı.

Çiftlik Bank'ın İnegöl'deki tesisi FETÖ sanığının şirketinden alınmış!

Çiftlik Bank'ın, İnegöl'deki tesislerini, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eski Vali Harput'un da aralarında bulunduğu 60 sanığın yargılandığı davada ev hapsi verilen bir iş adamına ait şirketten yaklaşık 12 milyon liraya satın aldığı öğrenildi.

çiftlik bank sahibi mehmet aydın kim Haberi

çiftlik bank sahibi mehmet aydın kim

ÇİFTLİK Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın mağdurları arasında yüzlerce şarküteri sahibi de yer alıyor.  Mehmet Aydın kurduğu Çiftlik Bank şirketi üzerinden Türkiye genelinde 150 tane Franchising bayilik verdi. Mehmet Aydın, verdiği her bayi başına ise 100 bin lira para aldı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Fırat Alkaç'ın haberine göre; franchising yöntemi ile İstanbul’da ise 40 şarküteri açıldı. Mehmet Aydın’ın şirket paraları ile yurtdışına kaçması ile bayiler de kapandı. 

Ancak bayilik ücretini ödeyen ve Çiftlik Bank’tan bal, peynir, sucuk, yumurta gibi gıdalar alan yatırımcılar mağdur oldular ve zarara girdiler. Mehmet Aydın tarafından dolandırılanlar arasında, 6 şarküterisi bulunan M.S.G. de yer alıyor.  Mehmet Aydın’a 1 milyon 200 bin lira para veren M.S.G., dolandırıldığını söyleyerek Çiftlik Bank hakkında şikayetçi oldu. Beşiktaş’daki Çiftlik Bank şarküterisini de kapatan M.S.G., psikolojik...