30 / 04 / 2024

Çiftlik Spor Kompleksinde son durum ne

Çiftlik Spor Kompleksinde son durum ne

İnşaatına başlanan ve büyük aşama kaydedilen "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası yer alacak...

Bolu spor kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede'de spor kompleksinde hızla devam inşaat devam ediyor. Spor tesisi 2019-2020 sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. 

Gültepe Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de eski ekmek fabrikasının yerine inşa edeceği spor kompleksinde temel kazı çalışmaları sona erdi. Tesisin temelinin önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.

Kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi tamamlandı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen spor kompleksinde sona gelindi

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Çankaya'da spor kompleksinin inşaatına başlandı!

Ankara Çankaya Belediyesi, 4 Ayda 24 Eser sözünü yerine getiriyor. Çiğdem Mahallesi'nde inşaatına başlanan yeni yüzme havuzu ve spor kompleksinde çalışmalar hızlandı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Çorum'daki projelerde son durum!

Çorum'da Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonasının (Futsal'2017) yapılacağı ve inşaatı devam eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun da içerisinde yer alacak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Spor Kompleksinde incelemelerde bulunuldu.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Manisa Gördes'e 110 milyon TL'lik yatırım!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, maliyeti 110 milyon TL’yi bulan yatırımların Manisa Muradiye Spor Kompleksinde gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. İşte o yatırımlar...

Meram spor kompleksinde son durum!

KONYA'NIN merkez Meram ilçe Belediyesi tarafından Konya'da ilk kez yapılan plebisit uygulaması sonucu yatırımına karar verilen Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki spor kompleksinin inşaatı hızla devam ediyor.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan “Çiftlik Spor Kompleksi” projesiyle ilgili çalışmalar bitme noktasına geldi. Çok yakın zamanda açılışı gerçekleşecek olacak tesisisin son rötuşları yapılıyor.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatında sona gelindi!

Çiftlik Spor Kompleksi bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Gölcük Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan “Çiftlik Spor Kompleksi” projesiyle ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor, spor salonunda Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları bulunuyor...

Çiftlik Spor Kompleksinde son durum ne Haberi

Çiftlik Spor Kompleksinde son durum ne


Gölcük Belediyesi tarafından yapılan “Çiftlik Spor Kompleksi” projesiyle ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor, projenin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.


İhsaniye Çiftlik Mahallesi'nde inşaatına başlanan ve büyük aşama kaydedilen "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Bunun yanı sıra Asar Dere çevre düzenlemesi kapsamında yapımına devam edilen araç, bisiklet ve yaya yolunun bitirilmesiyle Çiftlik Spor Kompleksi'ni tamamlayıcı faktörler halkın hizmetine sunulacak.

Sosyal ve Sportif Anlamda Vatandaşlarımıza Hizmet...

Yerel yönetim olarak çok amaçlı bir spor kompleksi inşa ettiklerini ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Spor Kompleksi ile birlikte gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabileceği, bölgedeki kadınlarımızın stres...