02 / 05 / 2024

Çiğdem İçel özgeçmişi

Çiğdem İçel özgeçmişi

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem İçel kimdir? TSKB Sürdürülebilirlik Komitesi Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem İçel kimdir? Çiğdem İçel nereden mezun? İşte Çiğdem İçel'in biyografisi...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 

Milyonlarca çalışanın merak ettiği konulardan biri olan ''iş yerinin taşınması halinde kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçilerin merak ettiği soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Milyonlarca çalışan bu sorunun yanıtını merak ediyor! İstifa edenler kıdem tazminatı alabilir mi? İşte cevabı...

Milyonlarca çalışanın merak ettiği sorulardan biri olan ''İstifa edip kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Bazı şartları taşıyan işçiler istifa ederek kıdem tazminatı almaya hak kazanabilir. İşte o şartlar...

Emekli olup da çalışan EYT’liler kıdem tazminatı alabilecek mi? Kıdem tazminatını kimler alabilir, kimler alamaz?

EYT düzenlemesi kapsamında emekliliğe hak kazanıp da çalışmak zorunda olan milyonlarca insan var. Bu düzenlemeden yararlanarak emekli olan ancak kıdem tazminatlarını almadan çalışmaya devam edenler ise kıdem tazminatları haklarının ne olacağını merak ediyor.

EYT’liler kıdem tazminatı alabilir mi? EYT’lilerin tazminatını kim öder?

EYT düzenlemesi 28 Şubat tarihinde görüşüldü ve Meclis'ten geçme kararı alındı. Bu düzenlemenin kabul edilmesinden sonra EYT'de kıdem tazminatı gündeme geldi. İşte detaylar!

3 hisseli evin satışı nasıl yapılır? Hisseli tapuya banka el koyabilir mi?

Hisseli tapu sahipleri bu tapularını satmak istediklerinde neler yapmalıdır? Hisseli tapular üzerinde yapılan işlemler diğer tapu türlerinden farklıdır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

2023 kıdem tazminatı! 2023 yılı kıdem tazminatı değişti mi, ne kadar oldu? Kıdem tazminatı tavanı 2023 ne oldu?

Kıdem tazminatı yeni asgari ücretle birlikte değişti. Yeni asgari ücretle birlikte yeniden belirlenen 2023 yılı kıdem tazminatı tavan fiyatı, asgari ücretin 8 bin 506 TL'ye çıkarılmasıyla güncellendi. İşte detaylar!

Emekliliği gelenler dikkat! Emeklilik ertelenebilir mi? 2023'te emekli olan daha çok maaş alır mı? Bir bir açıklandı!

Emekliliği gelen çalışanlar son günlerde maaş ve kıdem tazminatı hesaplaması yapmaya başladı. Peki Emeklilik ertelenebilir mi? 2023'te emekli olan daha çok maaş alır mı? Bir bir açıklandı!

EYT’de kıdem tazminatı krizi! Patronlar düzenlemeyi engellemeye mi çalışıyor? İşte son durum…

EYT düzenlemesinin Aralık ayında meclise gelmesi va yasalaşması beklenirken patronlar kıdem tazminatı için hükümete bir mektup yazdı. EYT’lilere kıdem tazminatı ödenecek mi ödenmeyecek mi? İşte son durum…

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Sitelerde ortak alan kullanımı için oybirliği gerekir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '12 bağımsız bölümlü binada daire sahibiyim. Kapıcımız emekli oldu. Yeni kapıcı alacağız. Kat malikleri anlaşma sağladı, üç kat maliki ‘kıdem tazminatının artmasına neden olur’ diye kapıcı dairesini kullanmasını istemiyor. Bunun için oybirliği gerekir mi?' sorusunu cevapladı

Emekli maaşına el konabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Emekli maaşıma bankaca el koyuldu ve tek gelirim bu olduğu için açıkça ben sokakta kaldım. Bankanın buna hakkı var mı' sorusunu cevapladı.

Çiğdem İçel özgeçmişi Haberi

Çiğdem İçel özgeçmişi

Çiğdem İçel kimdir?


Çiğdem İçel, 1966 yılında Eskişehir'de doğdu. Üniversite öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Çiğdem İçel, çalışma hayatına TSKB Hazine Müdürlüğü'nde Yatırım Danışmanı Yardımcısı olarak başladı. 


İçel. TSKB’de üstlendiği çeşitli görevler sonrasında 1998 yılında Hazine ve Muhabir İşlemleri Müdürlüğüne terfi etti.


Çiğdem İçel, 2006 yılında Kredi Operasyonları ile Hazine ve Sermaye Piyasası Operasyonları Müdürlüklerinin bağlı olduğu Operasyon Bölümü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Halen Hazine, Yetenek Yönetimi ve Kurumsal İletişim ile İnsan Kaynakları Müdürlüklerinin bağlı olduğu Hazine ve İnsan Kaynakları Bölümü Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren İçel ayrıca TSKB Sürdürülebilirlik Komitesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı’dır.


Çiğdem İçel iletişim bilgileri!


TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.


Adres: Meclisi Mebusan Cad. Molla Bayırı Sok. No:1 Fındıklı/İSTANBUL

Telefon: 0 212 334 50 54

Fax: 0...