04 / 05 / 2024

Çiğli 75. Yıl Parkı

Çiğli 75. Yıl Parkı

Çiğli Belediyesi'nin Egekent girişinde projelendirdiği 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı, parkta yürütülen çalışmaları, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan teknik ekiple beraber yerinde inceledi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' dedi! Yeni fay hattını açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' diyerek, yeni fay hatlarını işaret etti.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

TOKİ Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi! 258 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi... 258 yeni konutu aman kaçırmayın...

O paralar için yeni yıl müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe 3 bin 340 lira yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen o paralar için yeni yıl müjdesi geldi...Hesaplara peş peşe 3 bin 340 lira yatırılacak... Sakın kaçırmayın...

Piyasalar için yeni yıl uyarısı geldi! Dolar alacaklar elini çabuk tutsun! ABD bankası açıkladı!

Dolara dair yeni yıl için uyarılar peş peşe geldi. ABD’li yatırım bankası Morgan Stanley de dolar piyasasına dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Has Evler 2. Etap için satışlar da bu yıl içinde başlayacak. İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Şişli Feriköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 1263 ada, 20 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Şişli Feriköy parselasyon planı askıya çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 10521 ada, 9 parsel, 10526 ada, 1, 2, 3 ve 4 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

Şişli'de lüks sitede aidat vurgunu!

İstanbul Şişli'de bulunan lüks sitede yaşayan site sakinleri site yönetimi hakkında, dolandırıcılık”, “güveni kötüye kullanma” ve “vergi usul kanununa muhalefet” suçlarından şikayette bulundu. 

Sivas Divriği'ye 79 yıl önce yapılan havaalanı yeniden açılacak!

Sivas'ın Divriği ilçesinde, yapımı 1941 yılında tamamlanan ve uzun süre kullanılmayan havaalanının 2021 yaz döneminde yeniden açılması hedefleniyor.

İzmir Çiğli halkı yıkım korkusu yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta İzmir Çiğli'de meydana gelen heyelan nedeniyle Çiğli'de 33 ev zarar görmüştü. Evlerinin yıkılmasından korkan ilçe sakinleri çözüm bekliyor. 

Çiğli 75. Yıl Parkı Haberi

Çiğli 75. Yıl Parkı


Egekent girişinde bulunan 75. Yıl Türk Dünyası Parkı yapım çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor. Çiğli Belediyesi ile Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü iş birliğiyle projelendirilen 75. Yıl Türk Dünyası Parkı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mali desteğiyle tamamlanacak. 23 bin metrekarelik alanda yapılan proje, bölge halkının ihtiyacını giderecek pek çok donanıma sahip olacak. Park birçok ayrıntıyı içermesi, semt sakinlerinin taleplerine cevap verebilmesi ve özgün tasarımıyla da ayrıca dikkat çekiyor.


İNŞAAT TAMAMLANDI


Eğimli bir arazi yapısına sahip olan parkın içinde bulunan restoran, kafeterya, idari bina ile spor binalarının kaba inşaatı ve dış cephe giydirmeleri tamamlanırken, binaların iç düzenlemeleri devam ediyor. Proje kapsamında yer alan iki adet seyir kulesi, 8 metre yüksekliğindeki büyük şelale ve gölette suya hareket kazandıracak olan 37 adet...