16 / 05 / 2024

Çiğli baz istasyonu ev

Çiğli baz istasyonu ev

İzmir'in Çiğli ilçesinde baz istasyonu olan ev, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Evin telekomünikasyon şirketine kiraya verilmesi vatandaşları isyan ettirdi.

Şişli'de 11.4 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek.

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Şişli'de 11.4 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediye Başkanlığı, Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Çiğli'de baz istasyonu ev isyan ettirdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde baz istasyonu olan ev, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Evin telekomünikasyon şirketine kiraya verilmesi vatandaşları isyan ettirdi.

Şişli 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından Şişli'deki bazı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 12 Ocak 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıktı..

Şişli Fulya Mahallesi'nde riskli alan kararı!

İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Baz istasyonu kurmada yeni dönem!

Bugün itibari ile yürürlükte olan Yeni İmar Yönetmeliği ile GSM operatörlerinin baz istasyonu kurarken belediyelerden izin alma zorunluluğu kaldırıldı. Böylece, baz istasyonları ruhsatı olmadığı gerekçesiyle sökülemeyecek..

Baz istasyonu kurmak için gerekli izinler 2017!

Elektronik haberleşme istasyonları kurmak için alınması gereken izinler Yeni İmar Yönetmeliği'nde yer alıyor. İşte baz istasyonu kurmak için gerekli izinler 2017..

Yerli baz istasyonu için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk yerli baz istasyonu ULAK, Nisan ayında ilk bağlatısını gerçekleştirecek. Tasarımı tamamen yerli olan baz istasyonu ULAK için toplam 750 sözleşme imzalandı...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm zamanı!

İzmir'in Çiğli, Kayseri'nin Kocasinan, Malatya'nın Yeşilyurt ilçelerine bağlı bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Bakanlar Kurulunun kentsel dönüşüm ve riskli alan ilanı ile acele kamulaştırma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Çiğli'de bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çiğli baz istasyonu ev Haberi

Çiğli baz istasyonu ev

İzmir'in Çiğli ilçesinde baz istasyonu olarak kullanan ev mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi'nde 6842 sokakta yer alan bir evin telekomünikasyon şirketine kiraya verilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

SAĞLIĞIMIZ TEHLİKEDE

Evin sahibi tarafından kullanılmadığını söyleyen vatandaşlar, "Evin sahibi burayı baz istasyonu için kiraya vermiş, kendisi oturmuyor. Bütün mahallelinin sağlığıyla oynuyor. Çiğli Belediyesi de buna müsaade ediyor. Belediyecilik sadece emlak vergisi toplamak mı? Yetkililerden hemen gerekeni yapmalarını istiyoruz. Hepimizin sağlığını tehlikeye atan bu baz istasyonlarının kaldırılmasının bekliyoruz" diye...