04 / 05 / 2024

Çiğli Hastanesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi son durum

Çiğli Hastanesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi son durum

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, şubat ayında açılacak Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni tıp fakültesi olarak kullanmayı planladıklarını açıkladı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Şişli Belediye Meclisi, Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın talebini kabul etti!

Şişli Belediye Meclisi, Şişli ve çevre ilçe sakinlerinden gelen “Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın” talebini oy çokluğuyla kabul etti.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Çiğli'de 33 ev yıkılma tehlikesi altında!

İzmir Çiğli'de heyelan nedeniyle hasar gören evlerde inceleme yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, söz konusu evlerin her an yıkılabileceğini dile getirdi. 

İzmir Çiğli'de heyelan tehlikesi: Vatandaşlar hasar görmüş evlerde yaşıyor!

Heyelan felaketinden sonra 33 evin hasar gördüğü İzmir Çiğli’de yaklaşık 200 vatandaş ölümle burun buruna oturuyor. Bölgeyi ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bakanlık ve belediyelere çağrıda bulundu, “Bu insanlar ihmalin kurbanı olmadan gerekli adımları atın” diye konuştu.

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

Çiğli Tramvayı ihalesini hangi firma kazandı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği Çiğli Tramvayı Yapım İhalesinin kazananı belli oldu.

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Çiğli Hastanesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi son durum Haberi

Çiğli Hastanesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi son durum


İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, şubat ayında açılacak Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni tıp fakültesi olarak kullanmayı planladıklarını açıkladı. Aliağa, Menemen, Çiğli, Karşıyaka bölgelerine hizmet edecek 517 yataklı Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2015 yılı şubat ayında hizmete girecek. Hastanenin İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 'uygulama ve araştırma hastanesi' olması planlanıyor. 


Müezzinoğlu "tamam" dedi

Tıp Fakültesi olarak işbirliği protokolü imzaladıkları İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde idari kadronun, Sağlık Bakanlığı ve üniversite olarak ikiye bölünmesi nedeniyle bazı sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Prof. Dr. Galip Akhan, "Bunun için Çiğli'deki hastaneyi Sağlık Bakanlığı çalıştırsın, ama eğitici kadrosu bizim olsun istiyoruz. Sadece üniversitenin eğitici kadrosuyla çalışan bir hastane olmasını istiyoruz. Böylece özlük haklarından kaynaklanan sıkıntılar gidecek....