18 / 05 / 2024

Cignolüks Turizm kimin

Cignolüks Turizm kimin

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yıldırım ve Ahmet Mete Bozik ortaklığıyla kuruldu.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Edip Arslan Şahin ve Serdar Serbay Şahin ortaklığında kuruldu!

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Kocabal ve Celal Öksüz ortaklığında kuruldu.

Beesafe Turizm Konaklama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beesafe Turizm Konaklama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da Mehmet Fatih Öksüz, Melik Ertekin ve Uğur Göyen ortaklığında kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Öksüz tarafından kuruldu.

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Halk plajları lüks otellere mi tahsis edilecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, lüks otellere gidemeyen vatandaşların faydalandığı halk plajlarını lüks otellere tahsis etmek için ihale açtı

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yıldırım ve Ahmet Mete Bozik ortaklığıyla kuruldu.

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

Cignolüks Turizm kimin Haberi

Cignolüks Turizm kimin

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yıldırım ve Ahmet Mete Bozik ortaklığıyla kuruldu.

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1-Turizme yönelik otel, motel, bar,pansiyon, kamping , tatil köyleri ,apart oteller , yeme içme tesisleri , eğlence yerleri kurmak , işletmek ,işletmeye vermek , bu yerleri satın almak ,satmak , kiralamak ,kiraya vermek. 2-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışın ı ,üretilen yemeklerin servi hizmetlerini ,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerinin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak , kurulu olanları devir almak. 3-Her türlü restoran , cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar ,işletir ,kiralar ,kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve...