02 / 05 / 2024

Cihan İnşaat esenyurt projesi

Cihan İnşaat esenyurt projesi

Hoşdere 5.Etap ihalesini kazanan Cihan İnşaat, imzalar atılır atılmaz yeni proje için çalışmalarını hızlandırdı. Hışır,” 5.Etap’a ticari üniteler ve üstünde rezidansların bulunduğu iddialı bir proje yapacağız” dedi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

İnşaat patronları Ağustos ayı konut satışlarını değerlendirdi!

Ağustos ayına ait konut satış istatistikleri bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı.Konuyla ilgili Özyurtlar Holding, Cihan İnşaat, 216 Yapı, İnsay Yapı, Bahaş Holding, Denge Yapı, Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları görüşlerini açıkladı.

Cihan İnşaat esenyurt projesi Haberi

Cihan İnşaat esenyurt projesi

Bugüne kadar yaptığı tüm projelerde konut alıcısından tam not alan Cihan İnşaat, Bahçekent Hoşdere 5.Etap’ta ikinci projesini yapmak için kolları sıvadı. Bir yandan Avrupark Bahçekent projesinde inşaat ve satış devam ederken şirket, bir diğer yandan da ihalesini kazandığı ve imzaların atıldığı Hoşdere 5. Etap için proje çalışmalarına başladı.İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, projenin arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinin 626 milyon lira, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelirinin 156 milyon 500 bin lira ve arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranının yüzde 25 olduğunu söyledi. Hışır, bölgeye inandıklarını, Avrupark Bahçekent projesinden ev alanların kar elde ettiğini, yeni projede de kazan kazan ilkesiyle herkesin kazanacağını kaydetti. 

Roadshow düzenleyecek 

Yeni yapacakları ticari üniteler ve konutlardan oluşacak proje için kapsamlı bir...