03 / 05 / 2024

cihan kamer yurtdışı yatırım

cihan kamer yurtdışı yatırım

Huqqa’dan sonra ikinci mekanı The Market’in de yoğun ilgi gördüğünü belirten Cihan Kamer, yönünü yurt dışına çevirdi. New York, Londra ve Ortadoğu’ya da aynı konsepti götüreceklerini anlatan Kamer, gıda işini çok sevdiğini söyledi...

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Kuruçeşme Huqqa yıkılıyor mu?

Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin işadamı Cihan Kamer'e aylık 92 bin liraya kiraladığı araziye inşa edilen Huqqa, İstanbul Kuruçeşme sahilinde yer alıyor.

Eyüp'teki çok değerli araziye ne yapılacağı belli oldu!

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Cihan Kamer: Huqqa-Base çatısında 5 marka sunacağız!

Yakın zamana kadar ciro ve kârlılıklarıyla iştah kabartan yemeiçme sektörü zor dönemeçte. Atasay Yönetim Kurulu Başkanı ve Huqqa’ların yaratıcısı Cihan Kamer, buna rağmen Huqqa- Base çatısının içinden daha ‘ucuz’ ürünler sunacakları 5 marka yaratacak.

Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı!

Huqqa ve The Market'ten sonra üçüncü restoran markası Guzucu'yu yaratan Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı.

Cihan Kamer, Guzucu'yla döner zincirlerine rakip olacak!

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, The Market ve Huqqa’dan sonra üçüncü restoran markasını yarattı. Denizli kebabından ilham alıp Kapalıçarşı’da Guzucu’yu açan Kamer, döner zincirlerine rakip olacak

Emirgan'daki Huqqa'da imara aykırı inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Cihan Kamer’in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası’na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı.

Kuruçeşme Qurabiye Patisserie resmen açılıyor!

Haziran ayında Ahmet Uras ile evlenen Simay Kamer Uras, bir süre önce babası Cihan Kamer'in sahibi olduğu Kuruçeşme'deki Huqqa'nın girişinde Qurabiye Patisserie'yi açmıştı. Uras, pastanesinin açılışını yapmak için bugün bir davet veriyor.

Avrupark Bahçekent yurtdışında da büyük ilgi görüyor!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent'e yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi!

EMLAK Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi görüyor.

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Huqqa Amerika ve İngitere'de şube açacak!

İstanbul'un en gözde mekanlarından Huqqa, önceki akşam ikinci yılını kutladı. Mekanın sahibi Cihan Kamer ve Genel Müdür Enis Ersavaştı; tüm ekip ile birlikte pasta kesti.

Tatilini yurtdışında geçirenler artıyor!

Sarp Özkar'ın AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Tatilini yurtdışında geçirenler artıyor. Ekonomik imkanları çoğalan vatandaşlar, hem yazın hem de kışın tatillerini yurt dışında farklı ülkeleri ve kültürleri tanıyarak geçirmeyi seçiyor...

cihan kamer yurtdışı yatırım Haberi

cihan kamer yurtdışı yatırım

Atasay Kuyumculuk’un patronu Cihan Kamer, üç ay önce açtığı alkolsüz gece kulübü Huqqa’dan hemen sonra faaliyete geçirdiği The Market’te de yoğun ilgi görünce yönünü yurt dışına çevirdi. Kuruçeşme’deki iki mekanında günde yaklaşık bin 800 kişiyi ağırlayan Kamer, alkolsüz eğlence konseptinin ihtiyaç olduğunu gördüğünü belirterek, gıdada büyüyeceğini ifade etti. Bir tane Florya-Yeşilköy hattında, bir tane de İstanbul’un Anadolu yakasında olmak üzere iki tane ‘Huqqa’, 4 tane de ‘The Market’ açacağını ifade eden Kamer, mekanları oturttuktan sonra ise alkolsüz gece kulübü konseptini yurt dışına açacaklarını söyledi.


Dünya markası hedefi


Kamer “Kızım İngiltere’de, oradaki nargile içilen mekanların dolup dolup taşdığını söylüyor. Alkolsüz mekan konseptinin İstanbul’da ihtiyaç olduğunu gördük. Nargile ve tavlanın da olduğu Huqqa, 3 ay içinde günde bin 500 kişiyi ağırlar hale geldi....